Håndcreme

Bedste håndcreme

Huden er noget af det vigtigste vi mennesker har på vores kroppe og vi skal huske at passe ekstra godt på den. Huden passer også på os, når vi skal holde varmen og stå imod hårdt vind og vejr. Hvis vi passer på vores hud, vil den og...

Læs mere

137 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 4530 varer
  • Tilbehør 106 varer
  • Ansigtspleje 2427 varer
  • Kropspleje 1137 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 392 varer
  • Solpleje 499 varer
  • Selvbruner 239 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Rejsestørrelse 5 varer
Pris
Pris
-

137 Produkter

Side
pr. side

Elizabeth Arden

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi over 140 forskellige håndcreme fra velkendte brands. Find flere forskellige Elizabeth Arden håndcreme og vælg mellem enkelt cremer eller cremesæt, hvor du får alle de nødvendige cremer med i pakken fra Elizabeth Arden.

Vælg f.eks. fra serien Eight Hour, mellem Elizabeth Arden Eight Hour Cream eller Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment. Valget mellem disse to afhænger af, om du skal bruge en fugtighedscreme til tørre hænder eller om du skal bruge en salve, til ekstrem tørre steder på kroppen.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Salven fra Elizabeth Arden bruges både til tørre læber, hvis du har hudirritation, til røde numser, revnede brystvorter eller som natcreme. Herudover kan salven også bruges om et makeupredskab, til at hihlighte dine øjenlåg eller kinder.

Til sidst er denne salve også et perfekt efterprodukt, at bruge efter barbering, hvis du oplever hudirritation ved barbering. Salven kan altså bruges til det hele og giver samtidig en rigtig god effekt.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment

Denne håndcreme fra Elizabeth Arden er en prisvindende håndcreme, som giver ekstremt bløde hænder. Håndcremen beskytter og plejer din hud og kan bruges så ofte som muligt.

Det gode ved håndcremen er, at den ikke fedter, da den super hurtigt absorberer. Du kan derfor altid tage denne håndcreme med dig i håndtasken.

Vælg ligepræcis den håndcreme som passer til dig og dine udfordringer, fra vores store udvalg.

Hvis du er i tvivl omkring hvilken håndcreme der er bedst til dig og dine udfordringer, så er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, eller kom og mød os i en af vores butikker

Bedste håndcreme

Huden er noget af det vigtigste vi mennesker har på vores kroppe og vi skal huske at passe ekstra godt på den. Huden passer også på os, når vi skal holde varmen og stå imod hårdt vind og vejr. Hvis vi passer på vores hud, vil den også takke os tilbage, når vi når en vis alder.

Med en god håndcreme undgår du tørre og ødelagte hænder – især om vinteren. Hav en håndcreme med i tasken og smør gerne hænderne ind flere gange i løbet af dagen.

Hvilken håndcreme til sprækkede hænder?

Ved brug af den rigtige håndcreme undgår du tørre hænder som kan give sprækker. Dette er ikke super behageligt og kan svie meget. Gå derfor efter cremer som giver masser af fugt og som holder fugtbalancen i huden. Er din hud så tør at den sprækker, så vil din hånd også se helt ru ud. Vi tilbyder over 50 unikke håndcreme produkter fra populære brands, som er udviklet til tør eller ekstrem tøre hænder. Se håndcremene mod tør hud her.

Hvilken håndcreme til eksem?

Det er meget normalt at flere døjer med eksem på hænderne. Eksem kan opstå meget pludseligt, f.eks. af en allergisk reaktion fra mad, som du ikke kan tåle. Herudover kan det opstå fra medicin eller noget som man har rørt ved, som kunne give en allergisk reaktion. Hvis du ikke får behandlet den allergiske eksem, så kan det sprede sig til større områder. Derfor er det altid vigtigt at du behandler din allergiske eksem så snart du får den, så den ikke ender med at blive kronisk. Se hele udvalget af håndcreme mod eksem. Eller se denne fantastiske håndcreme fra Milk & CO Hand Quench. Håndcremen vil efterlade din hud hydreret og blød. Samtidig vil håndcremen fremskynde din helingsproces. Hvilket gør håndcremen velegnet til eksem og tør hud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord