Hårpleje

Forkæl dine hårdt arbejdende fødder

Hvor ofte tager du dig tid til at forkæle dine fødder? Læs mere om, hvordan du får lækre velplejet fødder til forår i dette indlæg.

Hvor tit er det egentligt, at man rigtig har tid til at forkæle sine fødder? Næsten aldrig. Vi farer rundt, da der altid er en masse vi skal nå såsom arbejde, børn, handle, rengøring osv. I vores travle hverdag, tager vi for det meste vores fødder forgivet, og får ikke plejet dem ordenligt. Så nu er det tid til at give dem lidt ekstra så de kan blive sommerklar.

Her er en guide til, hvordan du kan pleje din fødder. Du kan vælge at følge hele guiden, eller bare anvende de punkter, som du finder mest passende til netop dine fødder.

Guide til hjemmespa for dine fødder

  • Start med at file alt den hårde hud af, enten ved at anvende en grov og fin fil eller en elektrisk fil
  • Klip og fil dine negle
  • Giv dine fødder et fodbad med varmt vand.
  • Brug en god scrub til at få alle de døde hudceller fjernet.
  • Efter du har fjernet alle de døde hudceller har dine fødder brug for en masse fugt.
  • Slut evt. af med at lægge en flot og frisk forårsfarve på neglene.

Efter du har givet dine fødder en dejlig behandling kan det anbefales at du sørger for at holde det ved lige. Det kan du nemt gøre ved brug af et enkelt lille tip.

Enten om morgen eller aften, kan du tag en fodfil og forsigt file den hårde hud af. Herefter slutter du af med en fod lotion. Gør du dette løbende, holder du problemet nede. Slut af med at påfører Vaseline Pure Petroleum Jelly – Original, på de områder, hvor du har filet. På den måde sikre du, at dine fødder hele tiden ser pæne ud og føltes lækre.