Clarins

Clarins

Vil du virkelig forkæle din hud med naturlig kraft, udviklet af et anerkendt brand? Så er Clarins dit nye favoritmærke til at styrke og passe på din hud. Det er en af de største producenter i skønhedsbranchen, og deres produkter er udbredt og elsket ...

Læs mere

113 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 14 varer
 • Pakketilbud Pakketilbud 4 varer
 • Hudpleje Hudpleje 79 varer
  • Ansigtspleje 71 varer
  • Kropspleje 10 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 4 varer
 • Makeup Makeup 31 varer
 • Dufte Dufte 6 varer
 • Personlig pleje Personlig pleje 4 varer
 • Mænd Mænd 1 vare
 • Nyheder Nyheder 29 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 15 1 vare

113 Produkter

Side
pr. side

Vil du virkelig forkæle din hud med naturlig kraft, udviklet af et anerkendt brand? Så er Clarins dit nye favoritmærke til at styrke og passe på din hud. Det er en af de største producenter i skønhedsbranchen, og deres produkter er udbredt og elsket i næsten 150 lande.  

Rundt om brandet 

Clarins blev grundlagt i 1954 i Paris i Frankrig af Jacques Courtin-Clarins og det var koncernens store ekspertise inden for spa og velvære, der skilte sig ud fra de øvrige brands og producenter indenfor skønhedsprodukter. Jacques startede da også med at udvikle massageolier i sin skønhedsspa, men på opfordring fra hans store skare af kunder valgte han at udvide brandet til kosmetik og ansigtspleje. Sådan opstod Clarins: en virksomhed, der bygger på alle de bedste principper om hudpleje fra spa-verdenen. Det er også derfor, at Clarins i dag er set som et high-end beautybrand med produkter i den luksuriøse ende af skønhedsbranchen. De er også kendt for deres eksklusive Skin Spa, der kan findes over hele verden. 

Biologi og beauty 

Når Clarins’ banebrydende og innovative formler kreeres, er det via gennemtænkt og testet videnskab, så kvinder sikres det absolut bedste alternativ til deres hud. Clarins har fravalgt kemi, så deres produkter er lavet af ingredienser fra naturen, og forskerne i virksomhedens laboratorier gør brug af mere end 250 slags planteekstrakter i deres miksturer. Men det skal ikke kun være vedholdende og sundt for huden – der er også tænkt på planeten. Det er med god samvittighed, du kan gøre brug af Clarins produkter, da ingredienserne til deres formler er udvalgt med tanke for biodiversitet og miljø, ligesom råmaterialerne vælges ud fra fair-trade-principperne. Alle cremer er desuden fri fra parfume og lavet på økologiske ingredienser. 

Find din favorit 

Du finder alt, du skal bruge til at højne hudens optimale skønhed hos dette luksusbrands. Clarins ansigtscreme sørger for en fugtgivende oplevelse med anti-age komponenter, der modvirker rynker og linjer i hudens struktur. For optimal og personlig udfoldelse kan du også finde Clarins makeup, der sikrer et smukt og vedvarende look gennem hele dagen. Men det er ikke alt. Der er adskillige typer af Clarins cremer, og uanset din huds tilstand og behov kan du uden tvivl finde, hvad du mangler blandt deres ansigtspleje, body lotion og make-up serier. Dertil er der naturligvis også adskillige sæts og kits, hvor du får lidt af hvert til at holde huden ved lige.  

Beauty for alle 

Idéen bag Clarins-brandet var netop at skabe produkter, der stemmer fuldstændig overens med kundernes behov. Derfor er dialog yderst vigtigt for Clarins, så de kan skabe så bredt et udvalg som muligt. Det betyder også, at du iblandt deres cremer kan finde serien My Clarins, der er målrettet yngre kvinder mellem 18 og 29 år og deres hududfordringer. Ligeledes findes også ClarinsMen med hudpleje for mænd. Af samme årsag startede virksomheden også konceptet myBlend i 2007: det er skønhedsklinikker, der personliggør produkterne til de individuelle behov. 

Mangler du hjælp? 

Vi er forhandler af Clarins cremer, og du kan derfor gå på opdagelse i et stort sortiment af lækre og velduftende Clarins produkter hos os. Du finder her på siden det totale udvalg, som du er velkommen til at kigge igennem. Hvis du mangler hjælp, råd eller vejledning til dine køb, må du ikke tøve med at kontakte os. Så finder vi det rette produkt sammen med dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord