Duftpinde

78 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Dufte Dufte 3022 varer
  • Parfume 2532 varer
  • Deodorant 307 varer
  • Duftpinde 78 varer
  • Luftfrisker 58 varer
  • Duftlys 48 varer
Brands
Brands
 1. Air Wick 3 varer
 2. AromaWorks 5 varer
 3. Excellent Houseware 42 varer
 4. Meraki 10 varer
 5. Mini Moderns 3 varer
 6. Rituals 12 varer
 7. Simply Zen 3 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

78 Produkter

Side
pr. side

Duftpinde

Skab en behagelig duft i dit hjem, på dit kontor eller måske ude på badeværelset med duftpinde. Duftpinde skaber en behagelig, hyggelig og velduftende stemning med det samme. Vil du gerne have at det skal dufte af en behagelig duft med det samme, så er duftpinde den perfekte løsning for dig.

Vi kender det alle. Der er en sur eller irriterende lugt i huset, på kontoret eller i butikken. Det kan komme af så mange ting, ofte noget man ikke altid kan kontrollere. Er det om sommeren lufter vi ud, men hvad gør man så før og efter sommeren? En simpel løsning er at have nogle duftpinde stående fremme.

Vi har forskellige duftpinde med forskellige dufte. Nogle er markante, andre er anonyme. Der er nogen for alle og du vil med sikkerhed kunne finde nogle der passer perfekt til dig. Vi har også duftlys som du kan supplerer med. Det gør det kun endnu mere hyggeligt!

Rituals duftpinde 

En af de populære mærker inden for duftpinde, er Rituals duftpinde. Hos BEAUTYCOS har vi samlet flere forskellige duftpinde fra det kendte mærke Rituals. Dem kan du se lige her på vores webshop. Vi har sørget for at have rabat på alle vores Rituals duftpinde, så du ikke skal betale for meget for at have nogle lækre duftpinde stående.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord