Berthelsen Naturprodukter - B2 25mg (datovare)

90 stk

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Kampagnepris 85,00 kr SPOTPRIS 105,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
OBS: Dette produkt er yderligere nedsat da det udløber 31/03/2023Et vegansk kosttilskud til dig, der mangler B2 vitamin.Kosttilskuddet består af 90 vegetabilske tabletter med vitamin B2, som er nødvendig i cellernes energiproduktion og i forbrændingen af kulhydrat, protein og fedt. Det er især mennesker, der er oppe i årene eller har en aktiv hverdag, der kan være i mangel på B2.Vitamin B2 bidrager blandt andet til en normal funktion af slimhinder, energistofskiftet, nervesystemet, syn og hud. Derudover mindsker kosttilskuddet træthed og udmattelse, hvilket gør det ideelt til sportsfolk.Kosttilskuddet er 100% vegansk samt fri for GMO, gluten, laktose, kunstige farvestoffer, smagsstoffer og sødestoffer.Anvendelse:1 tablet dagligt. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.Indehold:90 tabletterIngredienser:Riboflavin (B2), fyldemidler (calciumhydrogenfosfat), overfladebehandlingsmidler (mikrokrystallinsk cellulose, talkum, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumoxid, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol).NB! Kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør kun efter aftale med læge anvendes til gravide eller børn under 11 år.NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Kosttilskud STOP BEAUTY WASTE Helsekost Vitaminer og mineraler Vitaminer Nyheder Gamle Priser - Samme Priser Berthelsen

Beskrivelse

OBS: Dette produkt er yderligere nedsat da det udløber 31/03/2023

Et vegansk kosttilskud til dig, der mangler B2 vitamin.

Kosttilskuddet består af 90 vegetabilske tabletter med vitamin B2, som er nødvendig i cellernes energiproduktion og i forbrændingen af kulhydrat, protein og fedt. Det er især mennesker, der er oppe i årene eller har en aktiv hverdag, der kan være i mangel på B2.

Vitamin B2 bidrager blandt andet til en normal funktion af slimhinder, energistofskiftet, nervesystemet, syn og hud. Derudover mindsker kosttilskuddet træthed og udmattelse, hvilket gør det ideelt til sportsfolk.

Kosttilskuddet er 100% vegansk samt fri for GMO, gluten, laktose, kunstige farvestoffer, smagsstoffer og sødestoffer.

Anvendelse:

1 tablet dagligt. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

Indehold:

90 tabletter

Ingredienser:

Riboflavin (B2), fyldemidler (calciumhydrogenfosfat), overfladebehandlingsmidler (mikrokrystallinsk cellulose, talkum, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumoxid, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol).

NB! Kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør kun efter aftale med læge anvendes til gravide eller børn under 11 år.

NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Berthelsen Naturprodukter - B2 25mg (datovare)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord