Helsekost

Helsekost hos BEAUTYCOS

Helsekost består primært af produkter som er godt for din krop. Helseprodukter er lavet for at give din krop de byggesten, som den har brug for, og derved øge din livskvalitet.

Der er rigtigt meget som høre under helsekost, ...

Læs mere

293 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Livsstil Livsstil 2204 varer
  • Mobil tilbehør 209 varer
  • Accessories 500 varer
  • Rengøring 109 varer
  • Udeliv 200 varer
  • Bolig 464 varer
  • Tøj 511 varer
  • Træningsudstyr 164 varer
  • Helsekost 293 varer
   • Fødevarer 59 varer
   • Kosttilskud 253 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

293 Produkter

Side
pr. side

Magnesium og Calcium 

Magnesium er et mineral, som er livsvigtigt for, at kroppen kan fungere. Det er bl.a. med til at dit hjerte slår rytmisk, og at dine muskler og dit stofskifte fungerer som det skal. Man kan få magnesium fra diverse fødevarer, og nogle af de mest almindelige kilder til magnesium er grøntsager, kornprodukter, nødder og mørk chokolade. Prøv Livols Mono Normal Magnesium for at sikre, at du får nok at dette vigtige mineral.

Calcium er også kendt under navnet kalk, og er særligt vigtigt for store børn og unge. Dette skyldes, at calcium er afgørende for knoglernes opbygning under væksten. Men det er også vigtigt for voksne at få calcium. Man kan få kalk gennem kost ved at spise ost og mandler eller drikke mælk, men vil man gerne supplere eller vil være sikker på at man får nok så kan Futura Kalk eller Livol Mono Normal Kalk anbefales.

D vitamin og B12 vitamin

D vitamin får man ofte fra solens stråler, eller fra æg og ost. I de koldere sæsoner kommer der ikke meget sol her i Danmark, og der er derfor mange som tager D vitamin som et ekstra tilskud. Vitamin D og vitamin A er med til at vedligeholde et normalt immunforsvar. D vitamin er derudover også med til, at kroppen bedre udnytter calcium og fosfor, som har betydning for vedligeholdelsen af knogler. Prøv Longo D vitamin eller Berthelsen Naturprodukter D3 for at få et ekstra boost. Ønsker du at supplere med A vitamin kan Berthelsen Naturprodukter A-vitamin anbefales.

B12 vitamin er vigtigt i forbindelse med at kroppen danner nye blodlegemer, og man får det oftest fra animalske produkter som kød og fisk. Derfor er det særligt vigtigt for veganer og vegetarer at tage dette som kosttilskud, da det kan være svært at få nok gennem vegetarisk mad. Longo Vital har lavet en Vegansk multivitamin, som er målrettet dig som spiser plantebaseret kost. Hvis du ønsker at supplere udelukkende med B12 så er Berthelsen Naturprodukter B12 en god mulighed.

Jern og C vitamin 

Jern er særligt vigtigt for menstruerende personer, da man mister en del jern gennem blodet. Derfor at der mange som tager multivitamin tabletter med ekstra jern i den periode. Mangel på jern vises bl.a. ved at man hurtigere bliver svimmel eller generelt er mere træt. Hvis man gerne vil fokusere på at få ekstra jern er Livols Mono Normal Tyggetablet Jern et godt valg. Tyggetabletten er med appelsinsmag og er tilsat C vitamin, som hjælper med at øge optagelsen af jern.

Mennesket er et af de få dyrearter som ikke selv danner C vitamin, og derfor kan det være godt at tage som supplement. Nogle af de største kilder til C vitamin er citrusfrugter, bær og grønne bladgrøntsager. Vitamin C er med til at hjælpe immunforsvaret og dannelse af aminosyre. Sidstnævnte indgår i collagen, som er en uundværlig byggestem for bl.a. knogler. Berthelsen Naturprodukter har lavet et C vitamin med hyben som er en syresvag depottablet, der udgives i kroppen gennem 8 timer, så det udnyttes fuldt ud.

Andre populære kosttilskud 

Chiafrø er blevet noget som mange har hørt om de seneste par år. Chia frø bliver set som en superfood, da den er en god kilde til protein og kostfibre, og så har den et højt indhold af flerumættede omega 3 olier. Der findes et hav af måder det kan bruges på, herunder chiagrød eller i bagværk. Original Chia har lavet en version som er 100% økologisk, og så kommer den i en pæn tin dåse.

Husk er et naturlægemiddel som består af tørrede loppefrøskaller. Der findes en række ting som de er gode mod, herunder forhøjet kolesterol, forstoppelse og træg mave, irritabel tyktarm og diarré. Find dem både som løse frøskaller der kan bruges bl.a. på morgenmad, eller som Husk Kapsler der gør det nemmere at sluge.

Møllers Tran laver fiskeolie som består af en kombination af Omega 3, A vitamin, D vitamin og E vitamin, og fiskeolie er godt for både hjernen og kroppen. Prøv deres populære version med citron eller en anden smagsvariant med æble. Den findes også i en neutral smag, hvis man er mere til det.

Te er ofte lavet af bladene fra tebuske, urter eller frugter, og de har alle mange forskellige positive kvaliteter. Teministeriet har lavet en masse forskellige lækre varianter, og udvalget består bl.a. af grøn te kamillete og ayurveda.

Helsekost hos BEAUTYCOS

Helsekost består primært af produkter som er godt for din krop. Helseprodukter er lavet for at give din krop de byggesten, som den har brug for, og derved øge din livskvalitet.

Der er rigtigt meget som høre under helsekost, herunder vitaminer, madvarer og naturmedicin, og for nogen er det decideret en levemåde. Men det kan hurtigt blive dyrt og tidskrævende udelukkende at leve af helsekost. Det er dog heller ikke nødvendigt for at få gavn af de gode egenskaber som produkterne har. Det er langt bedre at tage kosttilskud i form af vitaminer og mineraler når kroppen har brug for et ekstra boost, end det er at blive overvældet over hvor meget det indebærer og ende med at give op.

Nogle af de mest populære vitaminer og mineraler at tage som kosttilskud er Magnesium, D vitamin, C vitamin, A vitamin, B12 vitamin, Calcium og Jern. Dette skyldes, at mange danskere ikke får nok fra deres daglige kost. Vi ønsker at hjælpe dig godt på vej med din helserejse, i søgen på at give din krop hvad den har brug for, om det er et energi boost eller opfylde et underskud af bestemte vitaminer og mineraler. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord