Livol Mono Normal Tyggetablet Jern (U)

75 stk

spar25%

Din pris 45,00 kr Vejl. udsalgspris 59,95 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Hos Livol er de eksperter i at udvikle målrettede kosttilskud, der passer til individuelle behov og en travl hverdag. Derfor er Livol Mono Normal Jern en tyggetablet med appelsinsmag tilpasset dig, der måske ikke altid er så glad for at synke piller.Mange danskere kan have glæde af et jerntilskud, og derfor anbefales jerntilskud også til kvinder i den fødedygtige alder, gravide og ammende, teenagere, eller hvis du er bloddonor.Jern medvirker til en normal bloddannelse, mindsker træthed og udmattelse og bidrager til en normal ilttransport i kroppen. For at sikre optageligheden er Livol Mono Normal jern tilsat C-vitamin, der bidrager til at øge optageligheden af jern.Mange oplever, at jerntilskud kan være hårdt for maven, og derfor er Livol Mono Normal Jern baseret på mikrokapsuleret jern, der er skånsom for maven.Hos Livol har de fokus på compliance, for kosttilskud gør ingen nytte, så længe de bare står på hylden. Derfor arbejder man hele tiden på at gøre produkterne nemme at tage. Livol Mono Normal Jern er derfor en tyggetablet med en nøje afstemt appelsinsmag. 1 tyggetablet indeholder:Vitamin C 12 mg 15%Jern 14 mg 100%IngredienserSødestoffer (sorbitol, xylitol, sucralose, thaumatin), Ferrofumarat, Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), Natrium-L-ascorbat, L-ascorbinsyre, AromaAnbefalet dosis: 1 tablet dagligt til voksne samt børn fra 11 år og derover i forbindelse med et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke erstatte varieret kost. Overdreven brug kan virke afførende.NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Helsekost Vitaminer og mineraler Vitaminer Livsstil Livol

Beskrivelse

Hos Livol er de eksperter i at udvikle målrettede kosttilskud, der passer til individuelle behov og en travl hverdag. Derfor er Livol Mono Normal Jern en tyggetablet med appelsinsmag tilpasset dig, der måske ikke altid er så glad for at synke piller.
Mange danskere kan have glæde af et jerntilskud, og derfor anbefales jerntilskud også til kvinder i den fødedygtige alder, gravide og ammende, teenagere, eller hvis du er bloddonor.
Jern medvirker til en normal bloddannelse, mindsker træthed og udmattelse og bidrager til en normal ilttransport i kroppen. For at sikre optageligheden er Livol Mono Normal jern tilsat C-vitamin, der bidrager til at øge optageligheden af jern.
Mange oplever, at jerntilskud kan være hårdt for maven, og derfor er Livol Mono Normal Jern baseret på mikrokapsuleret jern, der er skånsom for maven.
Hos Livol har de fokus på compliance, for kosttilskud gør ingen nytte, så længe de bare står på hylden. Derfor arbejder man hele tiden på at gøre produkterne nemme at tage. Livol Mono Normal Jern er derfor en tyggetablet med en nøje afstemt appelsinsmag. 

1 tyggetablet indeholder:
Vitamin C 12 mg 15%
Jern 14 mg 100%
Ingredienser
Sødestoffer (sorbitol, xylitol, sucralose, thaumatin), Ferrofumarat, Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), Natrium-L-ascorbat, L-ascorbinsyre, Aroma

Anbefalet dosis:
1 tablet dagligt til voksne samt børn fra 11 år og derover i forbindelse med et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke erstatte varieret kost. Overdreven brug kan virke afførende.
NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Livol Mono Normal Tyggetablet Jern (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.