Berthelsen

Berthelsen

Vitaminer

Det er vigtigt at indtage de rigtige vitaminer og mineraler, så din krop får sine nødvendige næringsstoffer. Ingen af disse kan din krop selv danne, selvom det er en meget lille mængde den har brug for. Derfor er det oplagt at indtage diss...

Læs mere

42 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • STOP BEAUTY WASTE STOP BEAUTY WASTE 2 varer
  • Livsstil Livsstil 42 varer
    • Helsekost 42 varer
      • Kosttilskud 42 varer
  • Nyheder Nyheder 1 vare
Pris
Pris
-

42 Produkter

Side
pr. side

Vitaminer

Det er vigtigt at indtage de rigtige vitaminer og mineraler, så din krop får sine nødvendige næringsstoffer. Ingen af disse kan din krop selv danne, selvom det er en meget lille mængde den har brug for. Derfor er det oplagt at indtage disse næringsstoffer igennem maden, via kosttilskud eller helsekost. Berthelsen Naturprodukter har et stort og varieret udvalg af billige kosttilskud, der kan tilfredsstille enhver krops behov.

 

D Vitamin

Du ved at din krop lider af D vitamin mangel hvis du holder dig meget indendørs, samt oplever muskeltræthed. Kroppen optager normalt D vitaminer gennem kosten, i form af fed fisk og fede mælkeprodukter, og i sommerhalvåret igennem huden. Derfor er mange i underskud af lige præcis dette næringsstof i vinterperioden, hvor solen ikke er ligeså fremtræden.

Ved at øge dit indtag af d-vitamin sætter du dit immunsystem i balance, samtidig med at du bidrager til en normal og sund funktion af muskler, tænder, knogler og immunforsvar. 

 

B12 Vitamin

Da dette vitamin er med til at skabe nye røde blodlegemer, vedligeholde nervesystemet, samt forebygge demens, betragtes det som et livsnødvendigt vitamin. Mangel på B vitaminer opleves i form af nedsat smags- og følesans, samt fordøjelsesbesvær, luft i maven og ændret afføringsmønster.

Hvis ikke B12 skal indtages i forbindelse med kosttilskud, kan du finde det i magert kød og fisk, samt i æg og mejeriprodukter. Øger du indtaget af b12 sørger du for effektiv vedligeholdelse af både centralnervesystem og immunforsvar.

 

Vitaminer til håret

De særlige vandopløselige vitaminer du skal lede efter når det kommer til hårvækst, er B vitaminet Biotin. Dette er det mest effektive næringsstof til hår og ved daglig indtagelse vil du kunne se fantastiske resultater. Berthelsen Naturprodukter tilbyder Biotin i diverse produkter, som f.eks. deres Silica Extra og deres Beauty Bear HAIR Vitamins.

Omega

Berthelsens algeolie har et højt indhold af sunde fedtsyrer, som vi alle har brug for. Kilder til omega 3 er ofte fede fisk, men det findes altså også andre steder som f.eks. nødder eller i dette tilfælde marine alger. Leder du efter et alternativ til din fiskeolie, er denne olie eminent og så er den samtidig vegetabilsk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord