Hair Doctor Argan Oil

50 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
97% of 100
Pris 195,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Argan-olien er blevet meget populær til både hår og hudpleje, den sælges af mange forskellige producenter, så en Argan-olie er ikke nødvendigvis ”bare” en Argan-olie. Hair Doctor’s Argan-olie er med dens høje indhold af E-vitamin regenererende og styrker hudcelle-strukturen og revitaliserer både hud og hår. Hair Doctors argan-olie er fremstillet til kosmetisk brug. Produktionen er styret af kvinder og er en langsom proces. Traditionelle metoder tages i brug og hver friskhøstet nød knækkes og kernerne fjernes med håndkraft. Når olien udvindes til den aromatiske olie presses og filtreres frugtens olie gennem en økologisk bomuldssigt og senere trækkes den gule farve ud. Derved har man denne hår-serum som har alle de fantastiske og naturlige egenskaber, der ikke efterlader farvespor i håret. Fremstillingen af én liter Argan-olie kan tage op til 20 arbejdstimer. Argan Træet er et ekstremt hårdført træ der gror i meget tørre omgivelser og bliver mellem 150 til 200 år. Det overlever varme, tørke og dårlig jord. Derfor er en af de mange egenskaber Argan-olien har, at den er varmebeskyttende, den kan både bruges inden føntørring, hvor den forkorter tørretiden og dermed skåner håret imod lang varmepåvirkning, eller inden brug af glattejern. Den bruges også til pleje af hovedbunden, genopretter glansløs, mat og livløst hår. Olien styrker også skrøbelige negle, tør hud på kroppen og i ansigtet, samt de linjer og rynker en tør hud kan danne. Så har du lidt rester i håndfladerne efter at have påført det i håret kan du med fordel bruge det på hud og negle. Hair Doctor’s Argan-olie er velegnet til alle hårtyper og længder. Den fedter ikke og trænger ind i håret med det samme, uden at efterlade spor i håret, som eksempelvis at samle, tynge eller fedte dit hår. Anvendelse: Tørt: Arbejd et par pump ud i håndfladerne og red det i længderne med fingrene. Fortsæt til dit hår føles mættet og brug eventuelle rester på huden. Håndklæde tørt: Fordel et par pump af olien i dit hår. Kram olien i, efterfulgt at din favorit krøllecreme og føn. Eller red olien i inden du føner dit hår glat eller føner for efterfølgende at glatte. Hårbund: Pump en passende mængde olie ud hånden, fordel olien ud på fingerspidserne og giv dig selv en lækker hovedbundsmassage. Massage i hovedbunden øger blodcirkulation og simulere hårsækkene. Ved at massere din hovedbund 1 minut dagligt, med shampoo eller olie, vil du opleve at dit hår syner og føles mere velplejet. Du vil kunne opleve at fælde mindre og at dit hår gror hurtigere. BEAUTYCOS anbefaler denne olie som et absolut MUST HAVE. Tag den med på job, i byen, på stranden, til festival, på weekend eller på ferie. Den lækre størrelse og praktiske emballage gør den PERFEKT at tage med på farten!
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Argan olie Fri fragt Hair Doctor 50 ml Beskyttende

Beskrivelse

Argan-olien er blevet meget populær til både hår og hudpleje, den sælges af mange forskellige producenter, så en Argan-olie er ikke nødvendigvis ”bare” en Argan-olie.

Hair Doctor’s Argan-olie er med dens høje indhold af E-vitamin regenererende og styrker hudcelle-strukturen og revitaliserer både hud og hår.

Hair Doctors argan-olie er fremstillet til kosmetisk brug. Produktionen er styret af kvinder og er en langsom proces. Traditionelle metoder tages i brug og hver friskhøstet nød knækkes og kernerne fjernes med håndkraft. Når olien udvindes til den aromatiske olie presses og filtreres frugtens olie gennem en økologisk bomuldssigt og senere trækkes den gule farve ud. Derved har man denne hår-serum som har alle de fantastiske og naturlige egenskaber, der ikke efterlader farvespor i håret.

Fremstillingen af én liter Argan-olie kan tage op til 20 arbejdstimer.

Argan Træet er et ekstremt hårdført træ der gror i meget tørre omgivelser og bliver mellem 150 til 200 år. Det overlever varme, tørke og dårlig jord. Derfor er en af de mange egenskaber Argan-olien har, at den er varmebeskyttende, den kan både bruges inden føntørring, hvor den forkorter tørretiden og dermed skåner håret imod lang varmepåvirkning, eller inden brug af glattejern.

Den bruges også til pleje af hovedbunden, genopretter glansløs, mat og livløst hår. Olien styrker også skrøbelige negle, tør hud på kroppen og i ansigtet, samt de linjer og rynker en tør hud kan danne. Så har du lidt rester i håndfladerne efter at have påført det i håret kan du med fordel bruge det på hud og negle.

Hair Doctor’s Argan-olie er velegnet til alle hårtyper og længder. Den fedter ikke og trænger ind i håret med det samme, uden at efterlade spor i håret, som eksempelvis at samle, tynge eller fedte dit hår.

Anvendelse:

Tørt: Arbejd et par pump ud i håndfladerne og red det i længderne med fingrene. Fortsæt til dit hår føles mættet og brug eventuelle rester på huden.

Håndklæde tørt: Fordel et par pump af olien i dit hår. Kram olien i, efterfulgt at din favorit krøllecreme og føn. Eller red olien i inden du føner dit hår glat eller føner for efterfølgende at glatte.

Hårbund: Pump en passende mængde olie ud hånden, fordel olien ud på fingerspidserne og giv dig selv en lækker hovedbundsmassage. Massage i hovedbunden øger blodcirkulation og simulere hårsækkene. Ved at massere din hovedbund 1 minut dagligt, med shampoo eller olie, vil du opleve at dit hår syner og føles mere velplejet. Du vil kunne opleve at fælde mindre og at dit hår gror hurtigere.

BEAUTYCOS anbefaler denne olie som et absolut MUST HAVE. Tag den med på job, i byen, på stranden, til festival, på weekend eller på ferie. Den lækre størrelse og praktiske emballage gør den PERFEKT at tage med på farten!

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Hair Doctor Argan Oil
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord