Wellexir Glow Beauty Drink Peach Ice Tea

30 x 6 g

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Pris 199,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Wellexir Glow Beauty Drink - Peach Ice Tea er kollagen pulver, som på daglig basis hjælper styrken af hår, negle, tænder og hud. Kollagen er et naturligt protein, som bl.a. findes i brusk, sener, muskler, knogler, hår, hud og negle. Kollagen kaldes også for ’kroppens lim’, fordi det er hele fundamentet for, at kroppen hænger sammen. Der findes mange forskellige typer af kollagen, afhængigt af kroppens forskellige bindevæv. Op mod 80 procent af huden består af collagen, og størstedelen er Type 1-kollagen, som er med til at binde fugt og holde huden fast og elastisk. Kroppens produktion af kollagen falder allerede fra 25 års-alderen. Mange oplever, at huden bliver mere tør og mister sin elasticitet. Vi mærker det i led og muskler, og vi får rynker og fine linjer.Daglig dosis: 6g (Opløses i 300 ml vand)  Smag: Fersken iste smagIndeholder: Zink og vitamin CStørrelse: 30 poser af 6 g. OBS: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Personlig pleje Kosttilskud Helsekost Livsstil Kollagen Wellexir 30 x 6 g Alle hudtyper

Beskrivelse

Wellexir Glow Beauty Drink - Peach Ice Tea er kollagen pulver, som på daglig basis hjælper styrken af hår, negle, tænder og hud. 

Kollagen er et naturligt protein, som bl.a. findes i brusk, sener, muskler, knogler, hår, hud og negle. Kollagen kaldes også for ’kroppens lim’, fordi det er hele fundamentet for, at kroppen hænger sammen. Der findes mange forskellige typer af kollagen, afhængigt af kroppens forskellige bindevæv. Op mod 80 procent af huden består af collagen, og størstedelen er Type 1-kollagen, som er med til at binde fugt og holde huden fast og elastisk. 

Kroppens produktion af kollagen falder allerede fra 25 års-alderen. Mange oplever, at huden bliver mere tør og mister sin elasticitet. Vi mærker det i led og muskler, og vi får rynker og fine linjer.

Daglig dosis: 6g (Opløses i 300 ml vand)  

Smag: Fersken iste smag

Indeholder: Zink og vitamin C

Størrelse: 30 poser af 6 g. 

OBS: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Wellexir Glow Beauty Drink Peach Ice Tea
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord