Revlon Nutri Color Filters 1002

240 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 134,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Den nye og improviseret serie fra Revlon Nutri Color Filters, giver dit hår en kombination af pleje, intens farve, glans og en unik tekstur. Den nye 3-i-1 teknologi giver dig mulighed for at eksperminter med dit hår. Med den nye moderne, effektive  og bæredygtigte emballage er produktet blevet endnu nemmere at bruge. Brug gerne produktet mellem hårfarvninger eller på lysnet hår.  Anvendelse:- Påføres i vasket og håndklædetørt hår.- lndvirkningstid: 3-15 minutter.- Brug handsker ved påføring af mørke og intensive toner for at undgå at få farve på dine hænder.- Produktet kan påføres og fordeles jævnt i håret med børste, kam eller hænderne. - Det anbefales at undlade at berøre hovedbunden under påføringen for at undgå pletter. Fjern eventuelle pletter, og gnid området med et stykke vådt vat, før håret tørres.- Skyl grundigt efter indvirkningstiden.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårfarver Revlon Nutri Color Creme Gamle Priser - Samme Priser Revlon Normalt hår 240 ml Plejende Fugtgivende

Beskrivelse

Den nye og improviseret serie fra Revlon Nutri Color Filters, giver dit hår en kombination af pleje, intens farve, glans og en unik tekstur. Den nye 3-i-1 teknologi giver dig mulighed for at eksperminter med dit hår. Med den nye moderne, effektive  og bæredygtigte emballage er produktet blevet endnu nemmere at bruge. Brug gerne produktet mellem hårfarvninger eller på lysnet hår. 


Anvendelse:
- Påføres i vasket og håndklædetørt hår.

- lndvirkningstid: 3-15 minutter.

- Brug handsker ved påføring af mørke og intensive toner for at undgå at få farve på dine hænder.

- Produktet kan påføres og fordeles jævnt i håret med børste, kam eller hænderne. 

- Det anbefales at undlade at berøre hovedbunden under påføringen for at undgå pletter. Fjern eventuelle pletter, og gnid området med et stykke vådt vat, før håret tørres.

Skyl grundigt efter indvirkningstiden.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Revlon Nutri Color Filters 1002
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord