Spejle

Spejl

Spejle består af en reflekterende overflade, som er glat nok til, at kunne skabe et billede. De bruges ofte som makeup spejl, og findes i forskellige størrelser. De små spejle passer perfekt som lommespejl, og gør det let at friske sin makeup ...

Læs mere

51 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje 1757 varer
  • Hårfjerning 590 varer
  • Tandpleje & Mundpleje 313 varer
  • Hygiejne 269 varer
  • Sex & Samliv 98 varer
  • Tilbehør 382 varer
Brands
Brands
 1. Babyliss 1 vare
 2. Bathroom Solutions 4 varer
 3. Efalock 3 varer
 4. Elf 1 vare
 5. Excellent Houseware 6 varer
 6. Gillian Jones 14 varer
 7. JJDK 4 varer
 8. Sibel 10 varer
 9. Tweezerman 7 varer
 10. Wet Brush 1 vare
Pris
Pris
-
Hårtype

51 Produkter

Side
pr. side

Tweezerman

Tweezerman spejl hjælper dig med at se selv de fineste detaljer. Deres spejle kommer i forskellige størrelser. De små spejle kan tages med i tasken eller på farten så du altid er sikker på, at kunne tjekke om din makeup eller dit hår sidder som det skal. Perfekt til perfektionisten som ikke går ned på kvaliteten af udstyr. De små spejle er ydermere super smarte, da flere af dem er med lys. Deres spejl med lys gør det lettere at se det du ønsker, og de kan derfor også bruges om aftenen eller natten. Du behøver derfor ikke at være afhængig af andre lyskilder. Tweezerman Adjustable Lighted Mirror fungerer perfekt til det formål, og så kan det også stilles ned for mere stabilitet.

Flere af deres spejle har forstørrelses effekt, hvilket gør det nemmere at se hvad du laver tæt på. Det gør også, at det bliver nemmere at lave præcise detaljer til dit makeup look, eller se de hår du ønsker at fjerne mere tydeligt.

Gillian Jones 

Hvis du ønsker et knivskarpt spejl, så skal du ikke lede længere end Gillian Jones spejl. De findes i forskellige lækre designs, som både er praktisk og samtidig også dekorativ. Nogle af dem har ekstra forstørrelse, som f.eks. deres Stand Light Mirror Rose Gold. Dette er et vippespejl, som er smukt at have stående fremme. Den ene side er et almindeligt spejl, og den anden side er med 10x forstørrelse, som gør det mere bekvemt at lægge den perfekte makeup. Det har også indbygget lys, så du er sikker på at kunne se din genspejling tydeligt, uden at skulle til at finde andet lys frem.

Gillian Jones laver også taskespejl, som er nemme at have med i tasken. Dette gør det mere komfortabelt at tjekke dit udseende mens du er på farten.

Spejl

Spejle består af en reflekterende overflade, som er glat nok til, at kunne skabe et billede. De bruges ofte som makeup spejl, og findes i forskellige størrelser. De små spejle passer perfekt som lommespejl, og gør det let at friske sin makeup eller frisure op mens man er ude. Et stort spejl bruges ofte til at se hele ens outfit, og kan være med til at gøre, at et rum synes større end det egentligt er. Mange stiller også planter eller andet smukt foran, så det bliver reflekteret i spejlet og skaber dobbelt glæde.

Makeup spejl

Spejle kommer i forskellige former, hvoraf det mest populære nok er et rundt spejl. Kroppen og ansigtet har bløde former, og runde spejle indrammer det derfor perfekt og fremhæver det skønne ved mennesket.
Der findes spejle med forskellige funktioner, som gør det endnu bedre at bruge. F.eks. er der spejl med lys og nogen med forstørrende effekt, så man kan se refleksionen tættere på. Sibel Vienna Square har begge funktioner, så du er sikker på ikke at overse noget. Der sidder 3 sugekopper bagpå, så du kan sætte det fast på glatte overflader.

Spejl med lys

Hos Beautycos finder du flere makeup spejle med lys. LED lyset gør det utrolig nemt og dejligt, at lægge makeup med det rette lys. Du kan på flere af spejlene justere lysstyrken, samt bruge en zoome funktion, som gør det endnu lettere for dig at se i det rette format når du lægger din makeup. 

Se også vores udvalg af nakkespejle her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord