Spejle

40 Produkter

pr. side

40 Produkter

pr. side

Tweezerman

Tweezerman spejl hjælper dig med at se selv de fineste detaljer. Deres spejle kommer i forskellige størrelser. De små spejle kan tages med i tasken eller på farten så du altid er sikker på, at kunne tjekke om din makeup eller dit hår sidder som det skal. Perfekt til perfektionisten som ikke går ned på kvaliteten af udstyr. De små spejle er ydermere super smarte, da flere af dem er med lys. Deres spejl med lys gør det lettere at se det du ønsker, og de kan derfor også bruges om aftenen eller natten. Du behøver derfor ikke at være afhængig af andre lyskilder. Tweezerman Adjustable Lighted Mirror fungerer perfekt til det formål, og så kan det også stilles ned for mere stabilitet.

Flere af deres spejle har forstørrelses effekt, hvilket gør det nemmere at se hvad du laver tæt på. Det gør også, at det bliver nemmere at lave præcise detaljer til dit makeup look, eller se de hår du ønsker at fjerne mere tydeligt.

Gillian Jones 

Hvis du ønsker et knivskarpt spejl, så skal du ikke lede længere end Gillian Jones spejl. De findes i forskellige lækre designs, som både er praktisk og samtidig også dekorativ. Nogle af dem har ekstra forstørrelse, som f.eks. deres Stand Light Mirror Rose Gold. Dette er et vippespejl, som er smukt at have stående fremme. Den ene side er et almindeligt spejl, og den anden side er med 10x forstørrelse, som gør det mere bekvemt at lægge den perfekte makeup. Det har også indbygget lys, så du er sikker på at kunne se din genspejling tydeligt, uden at skulle til at finde andet lys frem.

Gillian Jones laver også taskespejl, som er nemme at have med i tasken. Dette gør det mere komfortabelt at tjekke dit udseende mens du er på farten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.