Pincetter

Pincet 

Hos BEAUTYCOS finder du et stort udvalg af pincetter. Find din rette pincet her på siden, alt efter hvilket formål du har, om det er til hårfjerning, til splinter, hudorme eller andet. 

Pincetter 

Hos BEAUTYCOS er udvalget bredt, af forske...

Læs mere

60 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje 1757 varer
  • Hårfjerning 590 varer
  • Tandpleje & Mundpleje 313 varer
  • Hygiejne 269 varer
  • Sex & Samliv 98 varer
  • Tilbehør 382 varer
Brands
Brands
 1. Alida 10 varer
 2. Australian Bodycare 1 vare
 3. Desigual 1 vare
 4. Dirty Works 2 varer
 5. Eleganza 7 varer
 6. JJDK 1 vare
 7. L.A.B. 2 3 varer
 8. Pfeilring 1 vare
 9. Revitalash 2 varer
 10. SWATI Cosmetics 3 varer
 11. Titania 2 varer
 12. Tweezerman 26 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

60 Produkter

Side
pr. side

Pincetter til øjenbryn

Skab dit perfekte look og få smukke øjenbryn. Find din rette facon for dine bryn - skal de være tyndere, mere markerede eller have en anden form? Så er en pincet den rette løsning for dig. 

Tweezerman pincetter til øjenbryn

Hos BEAUTYCOS har vi et bredt udvalg af Tweezerman pincetter. Disse Tweezerman pincetter er prisvindende med ders pincetter og har siden 2001 og til nu, vundet alle Allure Editors "Best of Beauty" priserne. Du er dermed sikret en yderst effektiv og perfekt pincet til at fjerne dine bryn. 

Hvorfor er Tweezerman pincetten så god? - Svaret på dette ligger i den 25° spids på toppen af pincitten. Den skrå og håndfilede spids gør, at denne pincet kan få fat i selv de mindste hår. 25° spidsen på pincetten gør, at hårene ind i mod brynbenet effektivt og nemt kan tages. Så hvis du ønsker hver gang, at være sikret på hårfjerning helt nede fra roden, så er Tweezerman det oplagte valg for dig.  

Fjerning af bryn 

Vi anbefaler hos BEAUTYCOS, at du inden hårfjerningen af brynene, tager et varmt bad eller fugter brynhårene med en varm klud på omådet, hvor du skal fjerne hårene. Dette gøres for at åbne porerne i huden.

Husk at trække hårene ud med pincetten, den vej hvor hårene gror. På denne måde opnår du det bedste resultat. Vi anbefaler ligeledes at du lukker porerne efter hårfjerningen igen. Dette kan du gøre med koldt vand på området eller hvis du bruger en skintonic. 

Pincet 

Hos BEAUTYCOS finder du et stort udvalg af pincetter. Find din rette pincet her på siden, alt efter hvilket formål du har, om det er til hårfjerning, til splinter, hudorme eller andet. 

Pincetter 

Hos BEAUTYCOS er udvalget bredt, af forskellige pincetter.
Vi tilbyder f.eks.
- pincetter med spejl og uden
- pincetter med lys og uden
- pincetter til forskellige formål f.eks. til bryn, hudorme mm. 

Vi tilbyderne hos BEAUTYCOS følgende brands:

Alida Pincetter

Disse Alida pincetter er alle lavet i super sjove og stilfulde designs af forskellige fashion kvinder. Find din favorit kvindefigur pincet fra Alida her. 

Australian Bodycare

Australian Bodycare har udviklet den perfekte blackhead remover til fjerning af hudorme. Denne perfekte blackhead remover fra Australian Bodeycare, er udviklet med 2 forskellige ender, som gør at redskabet er perfekt både til de sorte hudorme og de hvide. Den store løkke bruges til de hvide hudorme og den anden ende med den lille løkke er til de sorte hudorme.  

Brug dette reskab, der hvor du oplever hudormene. Taglproduktionen på hagen, næsen og panden (t-zonen) er oftest størst, da det er her taglporerne tilstoppes nemmest af fedt og snavs. - Slip derfor af med hudorme, ved at benytte dig af en specialdesignet blackhead remover. Undgå at ødelægge huden, som du risikerer at gøre, når du bruger fingene.

Find produktet Australian Bodycare Blackhead remover her. 

Brushworks 

Ønsker du en almindelig men effektiv pincet, som samtidig har et flot design? Så find Brushworks - Precision Slanted Tweezer Purplemed, som er en pincet med glitter, der samtidig er super smart.

Fra Brushworks finder du ligeledes de perfekte pincet sætte som indeholder 4 dele.
Sættet indeholder:

 • 1 Slanted Pincet
 • 1 Straight Pincet
 • 1 Slanted Point Pincet
 • 1 Pointed Pincet

Eleganza

Find også her på siden manicure sæt fra Eleganza, hvor du i sættet får en pincet med. 
Sættet består af en neglesaks, en pincet og to negleklippere i forskellige størrelser. Disse manicure sæt findes ligeledes i 3 forskellige farver.

Se de resterende brands herunder som tilbyder pincetter. 

Elf, L.A.B. 2, Nordic Beauty Box, Pfeilring, Titania og Tweezeerman


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord