Pincetter

63 Produkter

Side
pr. side

63 Produkter

Side
pr. side

Pincetter til øjenbryn

Skab dit perfekte look og få smukke øjenbryn. Find din rette facon for dine bryn - skal de være tyndere, mere markerede eller have en anden form? Så er en pincet den rette løsning for dig. 

Tweezerman pincetter til øjenbryn

Hos BEAUTYCOS har vi et bredt udvalg af Tweezerman pincetter. Disse Tweezerman pincetter er prisvindende med ders pincetter og har siden 2001 og til nu, vundet alle Allure Editors "Best of Beauty" priserne. Du er dermed sikret en yderst effektiv og perfekt pincet til at fjerne dine bryn. 

Hvorfor er Tweezerman pincetten så god? - Svaret på dette ligger i den 25° spids på toppen af pincitten. Den skrå og håndfilede spids gør, at denne pincet kan få fat i selv de mindste hår. 25° spidsen på pincetten gør, at hårene ind i mod brynbenet effektivt og nemt kan tages. Så hvis du ønsker hver gang, at være sikret på hårfjerning helt nede fra roden, så er Tweezerman det oplagte valg for dig.  

Fjerning af bryn 

Vi anbefaler hos BEAUTYCOS, at du inden hårfjerningen af brynene, tager et varmt bad eller fugter brynhårene med en varm klud på omådet, hvor du skal fjerne hårene. Dette gøres for at åbne porerne i huden.

Husk at trække hårene ud med pincetten, den vej hvor hårene gror. På denne måde opnår du det bedste resultat. Vi anbefaler ligeledes at du lukker porerne efter hårfjerningen igen. Dette kan du gøre med koldt vand på området eller hvis du bruger en skintonic. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.