Setting spray

Få makeup til at holde hele dagen med en setting spray

Til den kvalitetsbevidste modeelsker er en make up setting spray et absolut must til makeup-pungen. Især hvis du også er typen, der går med makeup hver dag og gerne vil have et længerevarende lo...

Læs mere

20 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Makeup Makeup 4846 varer
  • Ansigt 1512 varer
  • Negle 732 varer
  • Makeup paletter 154 varer
  • Øjne 1495 varer
  • Læber 758 varer
  • Tilbehør 521 varer
Brands
Brands
 1. Coola 1 vare
 2. Elf 5 varer
 3. Glamglow 2 varer
 4. Inglot 5 varer
 5. Jane Iredale 4 varer
 6. Makeup Revolution 2 varer
 7. Max Factor 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Rejsestørrelse 1 vare
 2. XL-størrelse 1 vare
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 30 1 vare

20 Produkter

pr. side

Få makeup til at holde hele dagen med en setting spray

Til den kvalitetsbevidste modeelsker er en make up setting spray et absolut must til makeup-pungen. Især hvis du også er typen, der går med makeup hver dag og gerne vil have et længerevarende look. BEAUTYCOS er din go-to makeup-leverandør, der forhandler alle dine yndlingsprodukter fra dine største favoritbrands. Det gælder også makeup setting sprays, som vi har et kæmpe udvalg af. Se dem alle her på siden.  

Undgå krakelerende makeup 

Huden har mange naturlige olier, som frigives i løbet af en lang dag, og det kan godt blive en stor udfordring for dig, der er hyppig bruger af makeup. Fedtet, som huden frigiver, vil nemlig resultere i at både mascara, foundation, læbestift og alt andet kosmetik krakelerer og ikke bliver siddende dér, hvor du påførte det om morgenen. Dertil vil du måske opleve, at huden og makeuppen glinser. 

Løsningen på at få makeup til at holde hele dagen er setting spray. En setting spray styrker din makeups modstandsdygtighed, holder den på plads og så at sige ’sætter’ den.   

Vælg den bedste setting spray for dig 

I jagten på den optimale setting spray, skal du selvfølgelig sørge for at finde et produkt, der forbedrer holdbarheden. De fleste typer er produceret på en formel med olieabsorberende egenskaber, så dette burde ikke være et problem. De bedste setting sprays vil desuden også være opbyggende for din hud og holde den glansfri og frisk, så fedt og olier ikke påvirker dit udseende.  

Sådan bruger du en setting spray

Det kan variere fra produkt til produkt, hvor længe en setting spray holder, men de fleste er kreeret til at holde på din makeup igennem en hel dag. Mange påfører deres setting spray som det sidste i makeup-rutinen for at holde på det endelige look, de har sminket. Men da produktet også absorberer olier og fedt, kan det være en fordel at bruge det direkte på huden og inden, du bruger foundation. Det er op til den enkelte at fornemme, hvad der fungerer bedst. Husk at holde ca. 30 cm afstand fra ansigtet, når du sprayer. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord