Foundation

Foundation

Opnå den perfekte dækning af din makeup, med den rette foundation. Den rigtige foundation er hele grundlaget for, at din makeup sidder perfekt og holder hele dagen. Få dækket ujævnheder og urenheder i ansigtet med foundation. Giver huden e...

Læs mere

740 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Makeup Makeup 5471 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Rejsestørrelse 3 varer
Pris
Pris
-

740 Produkter

Side
pr. side

Hvad er foundation?

Foundation er blevet brugt gennem adskillelige år, for at opnå en flot og strålende hud. Foundation kan være med til at dække alderdomstegn, rødme, urenheder, samt give en rigtig flot ensfarvethed fra morgen til aften. Specifikt er foundation en farvet creme, som bruges i ansigtet til at dække urenheder samt ensfarve huden i ansigtet. Når der tales om foundation, er det vigtigt at finde en, som kan hydrere huden og som ikke tilstopper porerne i ansigtet. 

Hvilken foundation passer til mig?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilken foundation som passer præcis til dig. Ofte prøver kvinder mange forskellige foundations gennem livet, hvor andre holder sig til et mærke, som de ved fungerer for deres hudtype. Når du skal ud og teste hvilken foundation som passer til dig, skal du tage højde for hvilken farve som passer til dig, samt hvor dækkende den skal være. 

Hvilken farve skal jeg vælge?

Når du skal teste den rigtige farve af, anbefales det at du påfører en testning på dit kæbeben. Du ved at du har fundet den rigtige farve, når du finder en foundation som ikke kan ses. Du finder dermed den rigtige foundation, når den blender godt med din egen hudfarve og på denne måde ikke kan ses. Ofte skal du ud og teste flere farver af. Dog kan du nemt finde frem til din hudfarve ved at se på, om du har kolde undertoner, varme undertoner eller neutrale undertoner.

Faktisk kan du bruge dine blodårer som peglemærke, til at finde frem til din undertone. Brug din hånd som eksempel. Har du f.eks. blå blodårer har du oftest en kold undertone. Har du derimod grønne blodårer har du oftest en varm undertone. Neutrale undertoner kan være svære at se, dog kan du som regel se det ved at have en blanding af blå og grønne blodårer. Er dette ikke en god måde at finde frem til din hudfarve på, anbefales det at du tester flere forskellige foundations af. Brug som regel ikke din hånd til at teste foundationen, da hudtonen i ansigtet kan være anderledes. 

Alt efter hvilket resultat du ønsker, anbefales det at vælge en foundation som ikke er for mørk til dig. Dette er især hvis du ønsker et naturligt look. Når du vælger en farve som er lidt lysere end din hud, kan du altid pifte ansigtet op med en lidt mørkere bronzer. Se vores udvalg af bronzer

Hvordan lægger man foundation?

Inden du påfører din foundation, er det en rigtig god ide at bruge en primer først. Ved brug af en primer, kan du få din foundation til at holde endnu bedre og ligge sig jævnt og flot. En primer er god til at dække pigmentforandringer og er rigtig god, hvis du har en tendens til en fedtet hud. Du kan se vores udvalg af primer her. 

Når du herefter er klar til at lægge din foundation, har du flere muligheder for at lægge den perfekt på din hud. Det er en smagssag, hvordan man bedst kan lide at lægge foundationen. Du kan bruge dine fingre til at blende foundationen, dog opnås det bedste resultat ved at bruge en fugtet svamp, en børste eller ved at bruge en pensel. Find den måde som du bedst kan lide at lægge foundationen på. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du bruger en pensel, er det vigtigt at rense den jævligt for at undgå bakterier. Du kan se vores udvalg af pensler, makeup børster og makeup svampe her. Ligeledes kan du finde et udvalg af penselsrens her. 

Held og lykke med din foundation rejse. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejleding. Vores kompetente fageksperter, sidder klar til og hjælpe dig. 

Foundation

Opnå den perfekte dækning af din makeup, med den rette foundation. Den rigtige foundation er hele grundlaget for, at din makeup sidder perfekt og holder hele dagen. Få dækket ujævnheder og urenheder i ansigtet med foundation. Giver huden ekstra glød, så huden synes mere frisk.

Når du vælger din foundation, er det vigtigt at kende din hudtype. Her skal du ind og finde ud af, om din hud i ansigtet er fedtet, tør, uren eller om du har en kombineret hud. Ligeledes er det vigtigt at vide, hvor meget dækning du ønsker i ansigtet, samt hvilken farve som er den rigtige for dig.

De fleste vælger at have en foundation til vinterhalvåret med en lysere farve og derefter tone den op om sommeren med en mørkere farve. Dette er især, hvis du har let ved, at opnå en varm sommerglød. Dette vil resultere i, at den lyse farve hurtigt bliver for lys til dig. 

Find alle de populære brands indenfor foundation på BEAUTYCOS. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord