Concealer

Concealer

Concealer er lidt af en lifesaver og din redning til at dække mørke rander under øjnene, samt bumser og uren hud. Få øjnene til at se unge og friske ud, med den perfekte concealer. Opnå det perfekte makeup resultat, uanset om du bruger mang...

Læs mere

237 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Makeup Makeup 5534 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hårtype

237 Produkter

Side
pr. side

Hvilke concealere findes der?

Concealer til under øjnene

Hvis du ikke er klar over det, kan der være en stor forskel på concealere og der findes forskellige navne, som du skal være opmærksom på. Dette afhænger af hvilken funktion du ønsker din concealer skal have. Det som du skal være mest opmærksom på er, om du ønsker et opfriskende og fugtet resultat rundt om ved øjenregionen. Hvis dette er dit ønske, at dække mørke rander og se dejlig frisk og veludvilet ud, så skal du kigge efter concealere som hedder "light reflecting" og "illuminating".

Disse vil opfriske dit ansigt og dække selv de mest trætte rander under øjnene. Selve indholdet i concealeren er tyndflydende, da dette vil lægge sig flottest under øjnene og dermed ikke se voldsomt ud. Den tynde concealer vil derimod camouflere sig og blende sig flot ind i huden omkring øjnene. 

Concealer til urenheder

Hvis du derimod har en tendens til en uren hud, rødme eller andet og du gerne vil have dækket dette i din daglige makeup rutine, så skal du kigge efter navnene "high coverage" eller "perfecting". Disse har nemlig en meget bedre dækkeevne og er perfekt til at skjule de steder på ansigtet, hvor du har noget som du gerne vil skjule. 

Indholdet eller konsistensen i disse coverage eller perfecting concealere, er oftest mere faste og tørre i det. Dette skyldes at de skal kunne dække alle urenheder. 

Concealer farvevalg

For at finde den perfekte concealer farve for dig, skal du først og fremmest tage højde for hvilken effekt din concealer skal have på din hud. Farvevalget afhænger ligeledes af dette. Skal du dække dine mørke rander under øjnene, så holder den gamle huskeregel om at du skal vælge en farve som er 2 nuancer lysere end din hudtone. Dermed vil du opnå det flotte og friske resultat i øjenområdet.

Hvis formålet med din concealer er at dække urenheder, rødme, ar eller andet, så skal dit farvevalg af concealer være den samme som din hudtone. På denne måde har du den bedste forudsætning for at dække dine urenheder. Hvis du vælger en concealer som er lysere end din hudtone, vil du opleve at du rent faktisk fremhæver den bums eller andet, som du prøver at dække. Du vil på den måde gøre dine urenheder endnu mere tydelige, da det lyse vil skille sig ud fra resten af dit ansigt.

Bedste concealer

Hos BEAUTYCOS har vi et stort udvalg af concealere, fra alle de mest populære brands. Nedenfor kan du se de bedst solgte brands her på siden. 

Maybelline concealer

Maybelline er en af de hotteste makeup brands på markedet og et ikon indenfor concealere er denne Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer. Denne concealer dækker øjeblikkeligt selv de mørkeste rander under øjnene. Så er det dit mål at dække de trætte øjne og give et opfriskende look, så er denne concealer perfekt til dig. 

Skal du derimod dække urenheder, ar, rødme eller andet, så er denne Maybelline Fit Me Concealer perfekt til dette formål. Opnå det flotteste jævne resultat og få ligeledes den flotteste hud døgnet rundt.

Inglot concealer

Inglot' produkter er simpelthen fantastiske og generelt er deres makeup produkter de bedst solgte her hos BEAUTYCOS. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af Inglot concealere. Disse concealere er til alle hudtyper, da de er veganske og dermatologisk testet. Under Inglot concealer kan du finde lige den concealer til dit behov. Vælg bl.a. mellem:

  • Under eye concealer 
  • Cream concealer 
  • Coverup & highlight Duo concealer
  • Camouflage concealer

Hvordan påføres en concealer?

En concealer kan faktisk påføres på mange måder og du skal derfor ikke være bange for at gøre noget forkert, da det er super nemt at påføre. Vælg mellem at bruge dine fingre, en svamp eller en pensel. 

Concealer

Concealer er lidt af en lifesaver og din redning til at dække mørke rander under øjnene, samt bumser og uren hud. Få øjnene til at se unge og friske ud, med den perfekte concealer. Opnå det perfekte makeup resultat, uanset om du bruger mange makeup produkter eller få i din makeup rutine. Få hjælp her på siden, til at finde din foretrukne concealer, netop til dit behov.

Hvad er en concealer?

De fleste ved hvad en foundation er og har også brugt det før. Forskellen på en foundation og en concealer er, at en foundation er tiltænkt til hele ansigtet. Hvorimod en concealer bruges til at dække bestemte områder i ansigtet. En concealer har ikke den samme dækkeevne som en foundation, dog er den fantastisk til at dække de ujævnheder som du døjer med, om det er rødme, bumser, rander under øjnene eller andet.

Derfor kan du opnå den flotteste dækning og kan med fordel bruge en foundation udenpå efter brug af din concealer. Dog er du sikret det aller bedste resultat og dækning, hvis du bruger begge makeup produkter. På denne måde er du klar til at gå en selvsikker og dejlig dag i møde, hvor du emmer af selvtillid og den flotteste og lækreste hud, helt uden at tænke på om dine rander er tydelige eller om bumsen er fremme. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord