20% på Sorted Skin. Løsningen på dine hudproblemer!
Shop her
20% på Sorted Skin. Løsningen på dine hudproblemer!
Spar 20% på Le Mini Macaron – Køb for 99 kr. & få en gratis gave.
Shop her
Spar 20% på Le Mini Macaron – Køb for 99 kr. & få en gratis gave.

Concealer

248 Produkter

Alle filtre0
 1. L'oréal Paris Infaillible More Than Concealer - 328 Linen
  L'oréal Paris Infaillible More Than Concealer - 328 Linen
  11 ml
  Pris 69,00 kr. Vejl. pris 110,00 kr.
 2. Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C3
  Makeup Revolution Conceal & Define Concealer C3
  4 g
  Pris 45,00 kr. Vejl. pris 59,00 kr.
 3. Laura Mercier Flawless Fusion Concealer 2N
  Laura Mercier Flawless Fusion Concealer 2N
  7 ml
  Bedømmelse:
  100%
  Pris 229,00 kr. Vejl. pris 250,00 kr.
 4. Kun Få tilbage
  Elf 16HR Camo Concealer Tan Walnut (85851)
  Elf 16HR Camo Concealer Tan Walnut (85851)
  6 ml
  Pris 69,00 kr. Vejl. pris 80,00 kr.
 5. Elf Concealer Honey (83173)
  Elf Concealer Honey (83173) (U)
  3 g
  Pris 29,00 kr. Vejl. pris 45,00 kr.
 6. Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer - 06 Neutralizer
  Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer - 06 Neutralizer
  6,8 ml
  Pris 69,00 kr. Vejl. pris 110,00 kr.
 7. 30%
  Kun Få tilbage
  Inglot All Covered Under Eye Concealer 102
  Inglot All Covered Under Eye Concealer 102
  4,2 ml
  Pris 122,50 kr. Førpris 175,00 kr.
Side
pr. side

Hvilke concealere findes der?

Concealer til under øjnene

Hvis du ikke er klar over det, kan der være en stor forskel på concealere og der findes forskellige navne, som du skal være opmærksom på. Dette afhænger af hvilken funktion du ønsker din concealer skal have. Det som du skal være mest opmærksom på er, om du ønsker et opfriskende og fugtet resultat rundt om ved øjenregionen. Hvis dette er dit ønske, at dække mørke rander og se dejlig frisk og veludvilet ud, så skal du kigge efter concealere som hedder "light reflecting" og "illuminating".

Disse vil opfriske dit ansigt og dække selv de mest trætte rander under øjnene. Selve indholdet i concealeren er tyndflydende, da dette vil lægge sig flottest under øjnene og dermed ikke se voldsomt ud. Den tynde concealer vil derimod camouflere sig og blende sig flot ind i huden omkring øjnene. 

Concealer til urenheder

Hvis du derimod har en tendens til en uren hud, rødme eller andet og du gerne vil have dækket dette i din daglige makeup rutine, så skal du kigge efter navnene "high coverage" eller "perfecting". Disse har nemlig en meget bedre dækkeevne og er perfekt til at skjule de steder på ansigtet, hvor du har noget som du gerne vil skjule. 

Indholdet eller konsistensen i disse coverage eller perfecting concealere, er oftest mere faste og tørre i det. Dette skyldes at de skal kunne dække alle urenheder. 

Concealer farvevalg

For at finde den perfekte concealer farve for dig, skal du først og fremmest tage højde for hvilken effekt din concealer skal have på din hud. Farvevalget afhænger ligeledes af dette. Skal du dække dine mørke rander under øjnene, så holder den gamle huskeregel om at du skal vælge en farve som er 2 nuancer lysere end din hudtone. Dermed vil du opnå det flotte og friske resultat i øjenområdet.

Hvis formålet med din concealer er at dække urenheder, rødme, ar eller andet, så skal dit farvevalg af concealer være den samme som din hudtone. På denne måde har du den bedste forudsætning for at dække dine urenheder. Hvis du vælger en concealer som er lysere end din hudtone, vil du opleve at du rent faktisk fremhæver den bums eller andet, som du prøver at dække. Du vil på den måde gøre dine urenheder endnu mere tydelige, da det lyse vil skille sig ud fra resten af dit ansigt.

Bedste concealer

Hos BEAUTYCOS har vi et stort udvalg af concealere, fra alle de mest populære brands. Nedenfor kan du se de bedst solgte brands her på siden. 

Maybelline concealer

Maybelline er en af de hotteste makeup brands på markedet og et ikon indenfor concealere er denne Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer. Denne concealer dækker øjeblikkeligt selv de mørkeste rander under øjnene. Så er det dit mål at dække de trætte øjne og give et opfriskende look, så er denne concealer perfekt til dig. 

Skal du derimod dække urenheder, ar, rødme eller andet, så er denne Maybelline Fit Me Concealer perfekt til dette formål. Opnå det flotteste jævne resultat og få ligeledes den flotteste hud døgnet rundt.

Inglot concealer

Inglot' produkter er simpelthen fantastiske og generelt er deres makeup produkter de bedst solgte her hos BEAUTYCOS. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af Inglot concealere. Disse concealere er til alle hudtyper, da de er veganske og dermatologisk testet. Under Inglot concealer kan du finde lige den concealer til dit behov. Vælg bl.a. mellem:

 • Under eye concealer 
 • Cream concealer 
 • Coverup & highlight Duo concealer
 • Camouflage concealer

Hvordan påføres en concealer?

En concealer kan faktisk påføres på mange måder og du skal derfor ikke være bange for at gøre noget forkert, da det er super nemt at påføre. Vælg mellem at bruge dine fingre, en svamp eller en pensel. 

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.