Parlux 3500 Fingers Softstyler Diffuser

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 124,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Med en softstyler på PARLUX 3500 kan du nu style mange ting, blandt andet at tilføre håret volumen og fylde. Du kan få flotte bløde fald i håret eller de lækre krøller, kun ved hjælp af din softstyler og gode produkter. Hvis du samtidig slutter af med en volumengivende hårspray vil denne guide gøre underværker for dit hår. Softstyler eller diffuser, som den også hedder, er en fantastisk hjælper til at fremprovokere fald eller krøller i længere hår – også selvom du ikke nødvendigvis har krøller fra naturens side.De fleste med tyndt og fint hår kan ofte kan problemer med kun at bære hårspray produkterne da de er for tunge for håret. Så i løbet af dagen vil håret falde sammen. Hvis du laver en kombination med føntørring af håret med en softstyler og et finish produkt som giver fylde vil du opnå et flot resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje El-artikler Hårtørrer Diffuser Parlux

Beskrivelse

Med en softstyler på PARLUX 3500 kan du nu style mange ting, blandt andet at tilføre håret volumen og fylde. Du kan få flotte bløde fald i håret eller de lækre krøller, kun ved hjælp af din softstyler og gode produkter.

Hvis du samtidig slutter af med en volumengivende hårspray vil denne guide gøre underværker for dit hår. Softstyler eller diffuser, som den også hedder, er en fantastisk hjælper til at fremprovokere fald eller krøller i længere hår – også selvom du ikke nødvendigvis har krøller fra naturens side.

De fleste med tyndt og fint hår kan ofte kan problemer med kun at bære hårspray produkterne da de er for tunge for håret. Så i løbet af dagen vil håret falde sammen. Hvis du laver en kombination med føntørring af håret med en softstyler og et finish produkt som giver fylde vil du opnå et flot resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Parlux 3500 Fingers Softstyler Diffuser
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord