20% på Sorted Skin. Løsningen på dine hudproblemer!
Shop her
20% på Sorted Skin. Løsningen på dine hudproblemer!
Spar 20% på Le Mini Macaron – Køb for 99 kr. & få en gratis gave.
Shop her
Spar 20% på Le Mini Macaron – Køb for 99 kr. & få en gratis gave.
Hårpleje

Hårpleje

16 Produkter

 1. Redken Brews Mint Shampoo 300 ml
  Redken Brews Mint Shampoo
  300 ml
  Bedømmelse:
  100%
  Pris 109,00 kr. Vejl. pris 185,00 kr.
 2. TILFREDSHEDSGARANTI
  System 4 B Bio Botanical Shampoo
  System 4 B Bio Botanical Shampoo
  500 ml
  Pris 199,00 kr. Vejl. pris 289,00 kr.
 3. TILFREDSHEDSGARANTI
  System 4 B Bio Botanical Shampoo
  System 4 B Bio Botanical Shampoo
  250 ml
  Pris 119,00 kr. Vejl. pris 155,00 kr.
 4. TILFREDSHEDSGARANTI
  System 4 4 Shale Oil Shampoo
  System 4 4 Shale Oil Shampoo
  250 ml
  Pris 99,00 kr. Vejl. pris 155,00 kr.
 5. TILFREDSHEDSGARANTI
  System 4 O Oil Cure Scalp Treatment
  System 4 O Oil Cure Scalp Treatment
  150 ml
  Pris 99,00 kr. Vejl. pris 155,00 kr.
 6. Wella-Cocktail-Me-95ml
  Wella Cocktail Me
  95 ml
  Pris 85,00 kr. Vejl. pris 225,00 kr.
 7. Keune Refreshing Shampoo 250ml
  Keune Refreshing Shampoo
  250 ml
  Pris 139,00 kr. Vejl. pris 178,00 kr.
 8. Wella Invigo Balance Refresh Wash 250ml
  Wella Invigo Balance Refresh Wash Shampoo
  250 ml
  Pris 109,00 kr. Vejl. pris 139,00 kr.
 9. Fudge Daily Mint Conditoner (U) 300 ml
  Fudge Daily Mint Conditoner (UU)
  300 ml
  Pris 49,00 kr. Vejl. pris 169,00 kr.
Side
pr. side

Hårpleje som giver smukt og velplejet hår

Hos os finder du både hårpleje til mænd og kvinder, og vi har et af Danmarks største udvalg af hårplejeprodukter, så du kan helt sikkert finde nogle lækre produkter, som giver dit hår et ekstra boost. Vi ønsker alle at have lækkert, glansfuldt hår og det får du blandt andet ved at bruge nogle lækre hårprodukter, som passer lige til din hårtype. Hos BEAUTYCOS kan du finde alverdens lækre produkter til håret og vi har nøje udvalgte produkter til enhver hårtype. Så uanset om du har tørt, farvet eller skadet hår, så kan du finde de helt rigtige produkter, som er med til at give dig sundt og velplejet hår.  

Hårprodukter der passer til årstiden

Danmark har meget omskifteligt vejr, og vi kan hurtig gå fra en grå og kedelig dag til en solskinsdag med høj UV-stråling. Af samme grund er det vigtigt, at vi benytter hårpleje som passer til den årstid, som vi har. Om vinteren hvor luften er tør og hård mod vores hår, er det vigtigt, at vi tilfører hårpleje som giver ekstra fugt og beskyttelse mod kulden. Hvis det omvendt er sommer, så er det vigtigt, at du beskytter dit hår mod solens UV stråler. Du kan under hvert af vores produkter finde hvilke egenskaber som vores hårplejeprodukter tilfører til håret.

Find altid billig hårpleje hos BEAUTYCOS

Hvis du er på udkig efter billig og lækker hårpleje, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har altid skarpe priser på vores produkter og tilbyder desuden fri fragt på masser af vores produkter og på samtlige produkter, hvis ordreværdien er over 350 kroner. Hos BEAUTYCOS har vi DIG i fokus, og derfor stræber vi altid efter at yde den bedste service, og derfor tilbyder vi prisgaranti på alle varer og hurtig levering.

Hårplejeprodukter fra alle de kendte mærker

I vores store udvalg finder du alle de kendte hårmærker. Du kan blandt andet finde Kevin Murphy, John Masters og det populære OLAPLEX. Vi forhandler over 100 forskellige mærker, så du kan med garanti finde dit favorit hårmærke i vores sortiment. Er du derimod på udkig efter at prøve noget nyt lækker hårpleje til dig hår, så kan du læse meget mere om vores produkters egenskaber inde på hvert produkt. Det kan være svært at vurdere om et hårplejeprodukt passer til netop dit hår, og derfor har vi gjort en dyd ud af at lave nøje beskrivelser af både ingredienser og egenskaber, som vores produkter har.

Find det hårprodukt du leder efter

Vi har et hav af forskellige hårkategorier, som gør det nemt og overskueligt for dig at finde lige det, som du står og mangler. Du finder blandt andet kategorier med shampoo, hårfarve og andre el-artikler, herunder glatte- og krøllejern. Hvis du står og mangler et specifikt produkt, som vi ikke har i vores sortiment, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, og så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde et mindst lige så godt alternativ. Vores kundeservice består af alt fra frisører, farveteknikkere og kosmetologer og de vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det rigtige hårpleje til dig og dine behov.

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.