Krøllejern

Krøllejern

Overvejer du at investere i et krøllejern, men er du i tvivl om, hvilket krøllejern du skal vælge?

Der findes et hav af kvalitetskrøllejern med forskellige funktioner, så det kan være at tage stilling til, hvilken en man skal have.

Her er ...

Læs mere

89 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 12468 varer
  • Shampoo & Conditioner 3407 varer
  • Hårstyling 2411 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4027 varer
  • Hårkur 1045 varer
  • Hårolie 328 varer
  • Hårserum 148 varer
  • Permanente krøller 86 varer
  • Tilbehør 1331 varer
  • El-artikler 438 varer
   • Glattejern 49 varer
   • Krøllejern 89 varer
   • Trimmer og tilbehør 176 varer
   • Hårtørrer 109 varer
   • Epilator 15 varer
   • Crepejern 7 varer
Brands
Brands
 1. Babyliss 40 varer
 2. Braun 1 vare
 3. Cera 1 vare
 4. Cloud Nine 2 varer
 5. Comair 3 varer
 6. Efalock 3 varer
 7. ghd 11 varer
 8. HH Simonsen 11 varer
 9. Moser 2 varer
 10. Remington 1 vare
 11. Sibel 7 varer
 12. Tigi 1 vare
 13. Ultron 5 varer
 14. Wella 1 vare
Pris
Pris
-
Hårtype

89 Produkter

Side
pr. side

Sådan krøller du dit hår med et krøllejern

Trin 1 - Beskyt håret

For at undgå skader i håret, er det vigtigt, at du husker at bruge et varmebeskyttende produkt! 

Trin 2 - Krøl håret

Opvarm krøllejernet til en middel temperatur. I stedet for at bruge den klemme, der sidder på krøllejernet, anbefaler vi, at du snor dit hår omkring jernet i stedet. Det giver det mest naturlige resultat! Det er vigtigt, at du starter oppe fra ved rødderne og snor resten af håret rundt om. 5-10 sekunder plejer at være nok. Jo længere tid du holder håret snoet rundt om jernet, jo mere definerede krøller får du. 

Rør ikke ved krøllerne før de er kølet helt af. På den måde beholder de spændstigheden.

Trin 3 - Afslut med hårlak

For at du kan nyde dine krøllere længst muligt, anbefaler vi, at du afslutter din styling med hårlak. Spray dit hår med 20-30 cm. afstand. 

Har du brug for vejledning?

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp, så kan du kontakte os i kundeservice. Så hjælper vi dig med det samme.

Krøllejern

Overvejer du at investere i et krøllejern, men er du i tvivl om, hvilket krøllejern du skal vælge?

Der findes et hav af kvalitetskrøllejern med forskellige funktioner, så det kan være at tage stilling til, hvilken en man skal have.

Her er det vigtigt, at du finder ud af, hvad dit behov er. Dernæst skal du tage stilling til, hvilke funktioner dit fremtidige krøllejern skal have, og hvor stort det skal være. 

Krøllejern store krøller

Er du ikke født med naturlige krøller? Det findes der heldigvis mange løsninger på! Uanset om du ønsker store krøller, små krøller eller bølget hår, så har vi løsningen til dig.

Hvis du ønsker store bløde krøller, så får du det bedste resultat med et krøllejern, hvor diameteren er stor (25 mm. og op efter, alt efter hvor store og løse krøllerne skal være). Hvis du ønsker små krøller, skal du bruge et tyndt krøllejern. Hvis du ønsker poptrækkrøller, kan du med fordel tage en tynd syl, så krøllerne bliver helt tætte, små og faste. 

Billigt krøllejern

Elartikler behøver slet ikke være dyre, når du handler hos BEAUTYCOS. Du får den helt samme kvalitet som hos frisøren, bare til en billigere pris!

I vores sortiment finder du et stort udvalg af krøllejern i forskellige størrelser og prisklasser. Der er derfor noget for enhver smag! Vi fører mange mange forskellige brands, heriblandt de populæreste såsom Babyliss, GHD og HH Simonsen. Disse er vores topsælgende brands, hvor du får nogle utrolig gode professionelle produkter. Fra disse brands har vi også et stort udvalg af hårtørrer og glattejern.

Det kendte automatiske krøllejern finder du også her på siden.

Krøllejern eller bølgejern?

Forskellen på et krøllejern og et bølgejern er, at du kan lave bølger med et bølgejern. Her kan du opnå et lækkert og råt beachlook, som kom du lige fra stranden. Med et krøllejern kan du lave de klassiske krøller, store som små.

Babyliss krøllejern

Babyliss krøllejerne er yderst professionelle og giver dig netop det resultat, som du ønsker dig. Vælg hvordan du vil have dine krøller, om det er deep waves, volumen med krøl eller veldefinerede krøller. Lav dine krøller lige som du vil have dem med Babyliss krøllejern. 

Ghd krøllejern

Ghd krøllejern er kendt for deres gode og professionelle kvalitet. Brug Ghd krøllejerne til at skabe crepe i hele håret, bløde krøller, klassiske krøller eller kreative krøller, ligesom du vil have dem. Vælg den rigtige størrelse og krøllejernsform til dit hår, om det er i en syl form eller en flad form som et crepejern. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord