Hårtørrer

Hårtørrer hos BEAUTYCOS

Hårtørrer er et vidundermiddel til din hårplejerutine. Spar tid og opnå flotte resultater til din styling med føntørrer/hårtørrer. 
Hos BEAUTYCOS går vi op i at din hårpleje rutine, bliver perfekt for dig. Du finder et bredt ud...

Læs mere

126 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 13174 varer
  • Shampoo & Conditioner 3656 varer
  • Hårstyling 2630 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4059 varer
  • Hårkur 1097 varer
  • Hårolie 338 varer
  • Hårserum 167 varer
  • Permanente krøller 99 varer
  • Tilbehør 1411 varer
  • El-artikler 503 varer
   • Glattejern 69 varer
   • Krøllejern 99 varer
   • Trimmer og tilbehør 187 varer
   • Hårtørrer 126 varer
    • Diffuser 21 varer
   • Epilator 26 varer
   • Crepejern 8 varer
Brands
Brands
 1. Babyliss 29 varer
 2. Barburys 1 vare
 3. Gama Professional 5 varer
 4. ghd 20 varer
 5. HH Simonsen 4 varer
 6. Oster 1 vare
 7. Parlux 59 varer
 8. Schwarzkopf 1 vare
 9. Sibel 4 varer
 10. Ultron 2 varer
Pris
Pris
-
Hårtype

126 Produkter

Side
pr. side

Hårtørrer

For at finde den perfekte hårtørrer der passer til dig og dine behov, kan du med fordel udforske de mange tests der er udført.

Bl.a. vil du med sikkerhed kunne finde en GHD hårtørrer der lever op til selv de strengeste krav. GHD Aura er blandt de mest populære og har fået mange positive anmeldelser fra forbrugerne. Du får 4 meter lang ledning, ergonomisk design, justerbar hastighed og temperatur. Alle egenskaber som er fantastiske og meget brugbare når det kommer til hårtørrer.

Hvis ikke GHD er noget for dig, kan du med fordel prøve en Babyliss hårtørrer. Vi har et stort udvalg af Babyliss, som alt sammen er af høj, professionel kvalitet, og som er super nemme at anvende derhjemme.

Parlux er blandt vores personlige favoritter. Herunder kan du finde deres Advanced Light model, der er professionel og har et ergonomisk design, samt høj kvalitet. Desuden vejer de nærmest ingenting, hvilket er super godt til dig der har en salon, eller til dig med tykt hår.

Hvilken hårtørrer skal jeg vælge?

Hvis du har tykt hår, så tager det automatisk længere tid at tørre håret, hvilket selvfølgelig resulterer i at du skal holde produktet i længere tid. Derfor giver det dig den bedste oplevelse, med et let og også ergonomisk redskab, så du ikke får ondt i armen, mens du tørrer dit hår.

Det er vigtigt at du tænker over hvilke ting din fremtidige hårtørrer skal leve op til, da i kommer til at tilbringe mange timer sammen. Det kan være at den ikke skal veje så meget, have forskellige indstillinger, have et smart design eller være af dit yndlingsmærke.

Udvalget kan synes stort, men alle vores produkter lever op til en kvalitet der er vores kunder værdige. Så når du har fundet en hårtørrer du synes godt om og som lever op til dine krav, så kan du trygt købe den og glæde dig til at have den i hånden nogle dage efter.

Føntørrer

Hårtørrer eller føntørrer?

Kært barn har mange navne, men under alle omstændigheder er det den samme ting, med undtagelse af få detaljer. Både en hårtørrer og en føntørrer tørrer dit hår. En hårtørrer blæser varm luft mod det våde hår, for at tørre det. En føntørre gør egentlig det samme, men den gør det via varmluftstrømme. Det fantastiske redskab som vi alle kender, er med til at gøre vores baderutine meget nemmere og hurtigere. Hvis du ønsker den bedste hårtørrer eller føntørrer, så skal du gå efter en der har en kraftig motor, lang ledning og lav vægt.

Se vores store udvalg af hårtørrer og føntørrer her på siden og find den du bedst kan lide.

Hårtørrer med diffuser

Hvis du gerne vil købe en hårtørrer med diffuser til, så kan du se ud fra billedet til produktet om det er en hårtørrer med diffus til eller ej. Vi har gjort det så nemt for dig, som muligt. Hvis du har forelsket dig i en hårtørrer der ikke har en diffus til, eller som har den forkerte, har vi også sørget for at have et stort udvalg af billige diffuser til dig her hos BEAUTYCOS.

Hårtørrer hos BEAUTYCOS

Hårtørrer er et vidundermiddel til din hårplejerutine. Spar tid og opnå flotte resultater til din styling med føntørrer/hårtørrer. 
Hos BEAUTYCOS går vi op i at din hårpleje rutine, bliver perfekt for dig. Du finder et bredt udvalg af el-artikler og på her på siden, kan du nemt finde den helt rigtige hårtørrer, føntørrer eller diffuser til dig. Vi har samtidig de mest populære og bedst i test brands på BEAUTYCOS, såsom Sibel, Parlux, GHD, Ultron, Babyliss, HH SimonsenComair, Cloud Nine, Gama Professional.

Find ligeledes udvalget af diffuser her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord