Glattejern

Glattejern

Det er vigtigt at vælge det rigtige glattejern fra start af. Det kan ofte være svært, når udvalget er så stort. Hos Beautycos har vi sørget for at tilbyde dig alle mærkerne af den bedste kvalitet. Udvalget er stadigt stort, men du er sikke...

Læs mere

49 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 12464 varer
  • Shampoo & Conditioner 3420 varer
  • Hårstyling 2440 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 3977 varer
  • Hårkur 1041 varer
  • Hårolie 330 varer
  • Hårserum 149 varer
  • Permanente krøller 86 varer
  • Tilbehør 1342 varer
  • El-artikler 438 varer
Brands
Brands
 1. Babyliss 10 varer
 2. Cloud Nine 1 vare
 3. Comair 2 varer
 4. Dafni 1 vare
 5. ghd 19 varer
 6. Hair Tech 1 vare
 7. HH Simonsen 3 varer
 8. Keratin Complex 1 vare
 9. Remington 3 varer
 10. Sibel 2 varer
 11. Tondeo 1 vare
 12. Ultron 5 varer
Pris
Pris
-
Hårtype

49 Produkter

Side
pr. side

Stort udvalg af glattejern

Hos Beautycos finder du et stort udvalg af glattejern. Vi har blandt andet GHD glattejern, Babyliss glattejern og mere end 10 andre velkendte mærker. Alle vores glattejern har det til fælles, at de er af god kvalitet og med store besparelser, så du ikke skal gå på kompromis med valget af dit næste glattejern.

Der er ikke noget bedre end et smukt glattet og glansfuldt hår, dette opnår du så snart du glatter håret med et glattejern.

Varmen fra et glattejern lukker skællaget og giver håret et smukt og sundt look.

Mange sværger til at glatte sit hår og går ikke uden for en dør uden at have været igang med styling. Hos BEAUTYCOS har vi lavet mange glattejern test og hos os er HH Simonsen glattejern og Babyliss nogle af vores favoritter, og så har de endda en overkommelig pris.

Et flot glattet skulderlangt hår giver også et stilfuldt look, og sørger for at holde håret glansfuldt.

Glattejern eller fladjern?

Det er det, samme blot to forskellige navne og eftersom mange bruger deres glattejern til også at krølle håret, bliver et glattejern også kaldt for stylingjern da det kan bruges til flere forskellige stylings.

Du kan både style kort hår og langt hår eller krølle håret med et stylingjern, det kræver dog lidt teknik, men det kan sagtens lade sig gøre.

Varmebeskyttende eller heat protector?

For at holde på det glattede resultat du har fået med fx. dit ghd fladjern, kan du med fordel anvende et varmebeskyttende produkt med hold, på den måde beskytter du håret og din frisure holder også længere.

Se vores store udvalg af varmebeskyttende produkter, så dit hår altid er sikret beskyttelse fra varmen.

 

Glattejern

Det er vigtigt at vælge det rigtige glattejern fra start af. Det kan ofte være svært, når udvalget er så stort. Hos Beautycos har vi sørget for at tilbyde dig alle mærkerne af den bedste kvalitet. Udvalget er stadigt stort, men du er sikker på at finde et glattejern af god kvalitet her.

Et af de rigtig populære mærker indenfor glattejern er et ghd glattejern. Vi har over 35 forskellige ghd glattejern på vores webshop, så her finder du alt hvad ghd tilbyder af forskellige glattejern, inden for alle prisklasser. Udover ghd glattejern, har vi også andre populære mærker som Babyliss, HH Simonsen og mange flere. 

Udover de almindelige glattejern har vi også en række forskellige mini glattejern. Her har vi mini glattejern af mærker som ghd, Babyliss, Ultron og Keratin.

Krøller med glattejern

Udover at bruge et glattejern til at glatte dit hår, kan du også bruge et glattejern til at lave krøller med. Så i stedet for at finde det bedste krøllejern, kan du med fordel slå to fluer med et smæk og nøjes med at købe et glattejern til både at glatte og krølle dit hår. Så hvad skal du bruge til at lave krøller med et glattejern? Du kan nøjes med blot at bruge et almindeligt glattejern. Det er en god idé også at bruge varmebeskyttelse til dit hår før du går i gang med at lave krøller med et glattejern. På den måde beskytter du dit hår bedst muligt og sikre dig at dit hår opnår den bedste behandling og de flotte, fyldige krøller du drømmer om.

Hvilket glattejern er bedst?

Du skal selvfølgelig have det bedste glattejern fra start af, så du kan bruge det de næste mange år og altid få det bedste resultat. Udvalget er stort og mulighederne er mange. Der er ikke noget bestemt svar på hvilket glattejern der er bedst, så derfor anbefaler vi at du spørger dine veninder, mor eller undersøger mulighederne på nettet. Så kan du se hvad andre anbefaler. Måske har du også gjort dig dine egne erfaringer, så du kan gøre brug af dem. Vi har sørget for at have en bredt udvalg af de glattejern vi mener er de bedste for vores kunder, så du er sikret dig at du kan finde dit næste glattejern hos os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord