20% på Sorted Skin. Løsningen på dine hudproblemer!
Shop her
20% på Sorted Skin. Løsningen på dine hudproblemer!
Spar 20% på Le Mini Macaron – Køb for 99 kr. & få en gratis gave.
Shop her
Spar 20% på Le Mini Macaron – Køb for 99 kr. & få en gratis gave.
Hårpleje

Hårpleje

160 Produkter

Alle filtre1
  Egenskaber
 1. Økologisk
Filtrer efter
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Aktive filtre
 1. Økologisk
 1. Arganour Castor Oil 100% Pure 100ml
  Arganour Castor Oil 100% Pure
  100 ml
  Bedømmelse:
  73%
  Pris 59,00 kr.
 2. Oway Volumizing Root Spray
  Oway Volumizing Root Spray
  160 ml
  Bedømmelse:
  100%
  Pris 245,00 kr. Vejl. pris 279,00 kr.
 3. KØB for 119,- - FÅ 1 GAVE
  Trontveit Attitude Organic Wax 100ml
  Trontveit Attitude Organic Wax
  100 ml
  Pris 119,00 kr. Vejl. pris 179,00 kr.
 4. John Masters Shampoo For Normal Hair With Lavender & Rosemary 473ml
  John Masters Shampoo For Normal Hair With Lavender & Rosemary
  473 ml
  Pris 335,00 kr. Vejl. pris 419,00 kr.
 5. Kun Få tilbage
  Oway Smoothing Conditioner 240ml
  Oway Smoothing Conditioner
  240 ml
  Pris 249,00 kr. Vejl. pris 279,00 kr.
 6. Oway Color Protection Hair Mask 150ml
  Oway Color Protection Hair Mask
  150 ml
  Pris 205,00 kr. Vejl. pris 259,00 kr.
 7. Oway Phytoprotein Mist 160 ml
  Oway Phytoprotein Mist
  160 ml
  Pris 219,00 kr. Vejl. pris 299,00 kr.
Side
pr. side

Hårpleje som giver smukt og velplejet hår

Hos os finder du både hårpleje til mænd og kvinder, og vi har et af Danmarks største udvalg af hårplejeprodukter, så du kan helt sikkert finde nogle lækre produkter, som giver dit hår et ekstra boost. Vi ønsker alle at have lækkert, glansfuldt hår og det får du blandt andet ved at bruge nogle lækre hårprodukter, som passer lige til din hårtype. Hos BEAUTYCOS kan du finde alverdens lækre produkter til håret og vi har nøje udvalgte produkter til enhver hårtype. Så uanset om du har tørt, farvet eller skadet hår, så kan du finde de helt rigtige produkter, som er med til at give dig sundt og velplejet hår.  

Hårprodukter der passer til årstiden

Danmark har meget omskifteligt vejr, og vi kan hurtig gå fra en grå og kedelig dag til en solskinsdag med høj UV-stråling. Af samme grund er det vigtigt, at vi benytter hårpleje som passer til den årstid, som vi har. Om vinteren hvor luften er tør og hård mod vores hår, er det vigtigt, at vi tilfører hårpleje som giver ekstra fugt og beskyttelse mod kulden. Hvis det omvendt er sommer, så er det vigtigt, at du beskytter dit hår mod solens UV stråler. Du kan under hvert af vores produkter finde hvilke egenskaber som vores hårplejeprodukter tilfører til håret.

Find altid billig hårpleje hos BEAUTYCOS

Hvis du er på udkig efter billig og lækker hårpleje, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har altid skarpe priser på vores produkter og tilbyder desuden fri fragt på masser af vores produkter og på samtlige produkter, hvis ordreværdien er over 350 kroner. Hos BEAUTYCOS har vi DIG i fokus, og derfor stræber vi altid efter at yde den bedste service, og derfor tilbyder vi prisgaranti på alle varer og hurtig levering.

Hårplejeprodukter fra alle de kendte mærker

I vores store udvalg finder du alle de kendte hårmærker. Du kan blandt andet finde Kevin Murphy, John Masters og det populære OLAPLEX. Vi forhandler over 100 forskellige mærker, så du kan med garanti finde dit favorit hårmærke i vores sortiment. Er du derimod på udkig efter at prøve noget nyt lækker hårpleje til dig hår, så kan du læse meget mere om vores produkters egenskaber inde på hvert produkt. Det kan være svært at vurdere om et hårplejeprodukt passer til netop dit hår, og derfor har vi gjort en dyd ud af at lave nøje beskrivelser af både ingredienser og egenskaber, som vores produkter har.

Find det hårprodukt du leder efter

Vi har et hav af forskellige hårkategorier, som gør det nemt og overskueligt for dig at finde lige det, som du står og mangler. Du finder blandt andet kategorier med shampoo, hårfarve og andre el-artikler, herunder glatte- og krøllejern. Hvis du står og mangler et specifikt produkt, som vi ikke har i vores sortiment, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, og så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde et mindst lige så godt alternativ. Vores kundeservice består af alt fra frisører, farveteknikkere og kosmetologer og de vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det rigtige hårpleje til dig og dine behov.

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.