Goldwell Elumen High-performance Light Sv@10

200 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Pris 159,00 kr Vejl. pris 199,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Elumen er et avanceret farvesystem, kendetegnet ved af være baseret på rene farvepigmenter uden giftige stoffer.Farvepigmenterne låses fast i håret uden brug af oxidation eller ammoniak, og på den måde er der ingen kemikalier, der skader hårstråene.Efter endt farvning, skal man bruge Lock, da den "låser" farven fast til håret. Resultatet er en meget glansfuld finish, som meget få farvesystemer kan matche. Da Elumenfarve er uden ammoniak, skal der ikke bruges Beize til at blande med, da det er en form for magnetisme, der suger hårfarven ind i håret. Du får derfor en unik og meget skånsom farvning. Anvendelse:Påfør farven direkte fra flasken (hvis du bruger ublandet farve), eller fra påføringsflasken (hvis du ønsker at blande flere nuancer).Farven påføres på det tørre, rene hår: kort hår ca. 60 ml - mellemlangt hår ca. 80 ml. - langt hår ca. 120 ml.Er håret meget fedtet, eller indeholder store mængder af styling, skal håret vaskes og tørres inden du anvender farven.Lad farven virke i 20 min. med varme, eller alternativt 30 min. uden varme.Skyl grundigt ud, men lad være med at massere hovedbunden.Vask håret 2 gange med Elumen shampoo, eller en anden skånsom farveshampoo, skyl derefter endnu engang grundigt ud. Derefter fordeles jævnt og med raske bevægelser, 40 ml. Elumen Lock i håret med en grovtandet kam - lad virke i max 5 min. Til slut skyl, tør og style håret som sædvanligt. NB! Elumen er professionelle farver, og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt evt. din frisør hvis du er det mindste i tvivl om udførelsen. Hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af hårfarverne.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårfarver Permanent hårfarve Goldwell Elumen hårfarver Goldwell 200 ml Uden ammoniak

Beskrivelse

Elumen er et avanceret farvesystem, kendetegnet ved af være baseret på rene farvepigmenter uden giftige stoffer.

Farvepigmenterne låses fast i håret uden brug af oxidation eller ammoniak, og på den måde er der ingen kemikalier, der skader hårstråene.

Efter endt farvning, skal man bruge Lock, da den "låser" farven fast til håret. Resultatet er en meget glansfuld finish, som meget få farvesystemer kan matche. 

Da Elumenfarve er uden ammoniak, skal der ikke bruges Beize til at blande med, da det er en form for magnetisme, der suger hårfarven ind i håret. Du får derfor en unik og meget skånsom farvning. 

Anvendelse:

Påfør farven direkte fra flasken (hvis du bruger ublandet farve), eller fra påføringsflasken (hvis du ønsker at blande flere nuancer).

Farven påføres på det tørre, rene hår: kort hår ca. 60 ml - mellemlangt hår ca. 80 ml. - langt hår ca. 120 ml.

Er håret meget fedtet, eller indeholder store mængder af styling, skal håret vaskes og tørres inden du anvender farven.

Lad farven virke i 20 min. med varme, eller alternativt 30 min. uden varme.

Skyl grundigt ud, men lad være med at massere hovedbunden.

Vask håret 2 gange med Elumen shampoo, eller en anden skånsom farveshampoo, skyl derefter endnu engang grundigt ud. Derefter fordeles jævnt og med raske bevægelser, 40 ml. Elumen Lock i håret med en grovtandet kam - lad virke i max 5 min. Til slut skyl, tør og style håret som sædvanligt. 


NB! Elumen er professionelle farver, og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt evt. din frisør hvis du er det mindste i tvivl om udførelsen. Hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.

Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af hårfarverne.Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Goldwell Elumen High-Performance LIGHT SV@10
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord