Goldwell Elumen hårfarver

Goldwell serier

Filtre
Filtrér efter
Kategori
ml
ml/g
ml/g
Brands
  1. Elumen
  2. Goldwell
Køn
  1. Mand
  2. Kvinde
Egenskaber
  1. Beskyttende

Varer 1-40 af 43

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-40 af 43

Side
pr. side
Faldende orden

Elumen er et avanceret farvesystem, kendetegnet ved af være baseret på rene farvepigmenter uden giftige stoffer. Farvepigmenterne låses fast i håret uden brug af oxidation eller ammoniak, og på den måde er der ingen kemikalier, der skader hårstråene. 
Efter endt farvning, skal man bruge Lock, da den "låser" farven fast til håret . Resultatet er en meget glansfuld finish, som meget få farvesystemer kan matche. 
Da Elumenfarve er uden ammoniak og skal der ikke bruges beize til at blande med, da det er en form for magnetisme, der suger hårfarven ind i håret. Du får derfor en unik og meget skånsom farvning. 

Anvendelse : Påfør farven direkte fra flasken (hvis du bruger ublandet farve), eller fra påføringsflasken (hvis du ønsker at blande flere nuancer). 

Farven påføres på det tørre, rene hår : kort hår ca. 60 ml.- mellemlangt hår ca. 80 ml. - langt hår ca. 120 ml. 

Er håret meget fedtet, eller indeholder store mængder af styling, skal håret vaskes og tørres før påføringen. 

Lad farven virke i 20 min. med varme, eller alternativt 30 min. uden varme. Skyl grundigt ud, men lad være med at massere hovedbunden. 

Vask håret 2 gange med Elumen shampoo, eller andet skånsom farveshampoo, skyl derefter endnu gang grundigt ud og frottér. Derefter fordeles jævnt og med raske bevægelser, 40 ml. Elumen Lock i håret med en grovtandet kam og lad virke i 5 min. 

Til slut skyl, tør og styl håret som sædvanligt. 

Farverne er kommet i ny emballage men det er ikke dem alle vi har fået hjem endnu, så det kan ske at du får det i den gamle emballage selvom vi viser billedet af den nye, der er dog med garanti ingen forskel på indholdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration