Embryolisse Backstage Kit (U)

final_price
Din pris 179,00 kr Vejl. udsalgspris 199,00 kr
Status:På lager
Dette produkt er i øjeblikket del af en kampagne, hvilket betyder at Embryolisse-mængderabat ikke gælder på dette produkt. Det ultimative backstage sæt til smuk hud hver eneste dag.Lait-Crème Concentré 75 ml.: Et unikt multi-produkt, der kan anvendes som en makeup primer eller som en almindelig fugtgivende ansigtscreme. Cremen kan også bruges som en fugtgivende maske ved at påføre et tykt lag.Lotion Micellaire 100 ml.: En effektiv ansigtsrens, der blidt og skånsomt renser huden fri for urenheder og snavs. Rensen er beriget med troldhassel, kornblomst og kamille, der kombineret med glycerin efterlader huden beroliget, smidig og velplejet. Rensen er så skånsom, at den også kan anvendes omkring øjne og mund. Begge produkter er desuden dermatologisk testede samt fri for parabener.  Anvendelse af ansigtscremen: Som rens: Påfør direkte på huden masser godt ind. Tør produktet af med en vatrondel, til huden er ren. Som fugtgivende creme: Påfør en passende mængde på ren og tør hud. Som fugtgivende maske: Påfør et tykt lag på ren hud og lad det absorbere ind i huden. Som makeup primer: Påfør et tyndt lag under din makeup.Anvendelse af ansigtsrensen: Påfør en passende mængde rens på en vatrondel, og før den henover huden. Gentag, indtil huden er ren. Sættet er velegnet til alle hudtyper.
... Læs mere
Dag til dag levering Levering 1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Makeup Ansigtspleje Ansigt Ansigtsmaske Ansigtsrens Ansigtscreme Dagcreme Natcreme Primer Gaveidéer Studentergaver Embryolisse Blødgørende Fugtgivende Parabenefri Plejende Rensende Alle hudtyper

Beskrivelse

Dette produkt er i øjeblikket del af en kampagne, hvilket betyder at Embryolisse-mængderabat ikke gælder på dette produkt. 

Det ultimative backstage sæt til smuk hud hver eneste dag.

Lait-Crème Concentré 75 ml.: Et unikt multi-produkt, der kan anvendes som en makeup primer eller som en almindelig fugtgivende ansigtscreme. Cremen kan også bruges som en fugtgivende maske ved at påføre et tykt lag.

Lotion Micellaire 100 ml.: En effektiv ansigtsrens, der blidt og skånsomt renser huden fri for urenheder og snavs. Rensen er beriget med troldhassel, kornblomst og kamille, der kombineret med glycerin efterlader huden beroliget, smidig og velplejet. Rensen er så skånsom, at den også kan anvendes omkring øjne og mund. 

Begge produkter er desuden dermatologisk testede samt fri for parabener. 

Anvendelse af ansigtscremen:

Som rens: Påfør direkte på huden masser godt ind. Tør produktet af med en vatrondel, til huden er ren.

Som fugtgivende creme: Påfør en passende mængde på ren og tør hud.

Som fugtgivende maske: Påfør et tykt lag på ren hud og lad det absorbere ind i huden.

Som makeup primer: Påfør et tyndt lag under din makeup.

Anvendelse af ansigtsrensen:

Påfør en passende mængde rens på en vatrondel, og før den henover huden. Gentag, indtil huden er ren. 

Sættet er velegnet til alle hudtyper.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Embryolisse Backstage Kit (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.