Hårpleje Mænd

Hvordan farver du dit skæg?

Det er en stigende trend, at have flot og velplejet skæg med en flot farve. Bliv klogere på hvordan du selv kan farve det derhjemme på 15 minutter. Læs med her hvis du måske har ujævnt skæg eller bare ønsker en dybere farve.

Om RefectoCil

Den bedste farve jeg har arbejdet med er RefectoCil. Den kan bruges til skæg, bryn og vipper. Det er altid RefectoCil jeg anbefaler, da jeg synes det er nemt, hurtigt og effektivt at arbejde med. Derudover holder resultatet i 6 uger hvis du bruger anvisningerne. Det kan variere afhængigt af hvor hurtigt håret vokser ud. Farverne kan mikses, for at opnå den perfekte farve til dig.

Synes du, at natural brown er for mørk og light brown er for lys? Bland de to farver for det perfekte resultat! Du kan få RefectoCil farver i 9 forskellige nuancer fra blond, rød, brun til sort, så der vil altid være en du kan bruge.


Refectocil tint

Her er hvad du skal bruge for at opnå det flotteste resultat:

Husk at afrense skægget inden du kommer produktet på.
For hver 2 cm farve du bruger skal der 10 dråber af Oxidant 3% liquid i ELLER 15 dråber af den cremede variant.

Den hvide påføringspind medfølger også i alle Refectocil farver.

Farven skal blandes grundigt. Rør rundt så der ikke er klumper i. Konsistensen skal være cremet.
Påfør farven med en pensel eller børste og lad den virke op til 10 minutter. Jo længere du lader farven virke, jo mørkere vil den blive. Det er vigtigt du påfører farven i den ønskede form.
Vær opmærksom på farven godt kan sætte sig på huden, derfor er det vigtigt at du lægger farven efter hårets form med det samme. Rens farven af med vatrondeller og skyl med vand.

Jeg vil anbefale at købe dette glas og pensler som du ser her. Det kan bruges til alle farve behandlinger, men husk at gøre det rent efter brug, så kan du bruge det igen og igen.
Hvis dit skæg er tykt eller langt, anbefaler jeg at bruge en kam til at fordele farven med.

Ønsker du at rette skægget til eller klippe det, har vi både barberknive, skægtrimmere og skrabere.
Afslut med en skægolie, serum eller voks. Se vores store udvalg af skægpleje her.

RefectoCil glas
RefectoCil pensler


Herunder ser du det færdige resultat med brun RefectoCil farve.