Wet Brush

Wet Brush

The Wet Brush leverer en hurtig og smertefri frisering i alle hårtyper. Kom krus og knuder i håret til livs med denne hårbørste, der skånsomt redes igennem vådt eller tørt hår. Det kan være svært at frisere og rede håret igennem når det er filtret. H...

Læs mere

142 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 1 vare
  • Hårpleje Hårpleje 142 varer
    • Tilbehør 142 varer
  • Personlig pleje Personlig pleje 1 vare
  • Børn Børn 12 varer
  • Nyheder Nyheder 1 vare
Pris
Pris
-

142 Produkter

Side
pr. side

The Wet Brush leverer en hurtig og smertefri frisering i alle hårtyper. Kom krus og knuder i håret til livs med denne hårbørste, der skånsomt redes igennem vådt eller tørt hår. Det kan være svært at frisere og rede håret igennem når det er filtret. Hos mange, især børn, kan dette være en smertefuld og tidskrævende process. Nogle børster og kamme kan beskadige dit hår yderligere og håret kan knække, hvis man ikke bruger en børste, der er skånsom. Wet Brush er en detangling børste, der er ekstra skånsom mod håret. Med den revolutionerende Intelliflex teknologi er børstepiggene specielt udviklet til skånsomt at frisere selv det mest filtrede hår uden at hive, beskadiggøre eller slide på håret. Spidserne på børsten giver hårbunden massage, samt stimulerer cirkulationen i hårsækkene og dermed bidrager til øget hårvækst

Hårbørste  

Leder du efter en god hårbørste, der passer til alle hårtyper, samt kan bruges både i vådt og tørt hår, så skal du vælge The Wet Brush. Hvor mange børster har svært ved at frisere vådt hår er denne hår børste en undtagelse. Vådt hår er nemlig ekstra sart og derfor er der brug for en børste, der er mild mod håret, men som samtidig kan komme filtknuder til livs.

Børn elsker Wet Brush, da de fås i masser af forskellige størrelser og farver. Mini Wet Brush er særlig skabt til børn og passer perfekt til små hænder. Håndtaget er belagt med gummi så det er nemt at holde om.
Udover mini størrelsen, fås børsten også i midi og paddle størrelse, som har et bredere børstehoved og passer perfekt til langt og tykt hår.  

HH Simonsen Wet Brush er hårbørster, som brandet selv har produceret, hvor der er blevet brugt den samme skånsomme teknologi. Derfor er disse børste ingraveret med det samme let genkendelige logo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord