Chloé

Chloé

Historie

Brandet Chloé blev i 1952 stiftet af Gaby Aighton, som var egyptisk immigrant boende i Paris. Som i dag, var haute couture en stor del af moden i Paris, men Gaby ville skabe noget som brød rammerne, hun var nytænkende og forud for sin tid. ...

Læs mere

31 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Dufte Dufte 31 varer
    • Parfume 29 varer
    • Deodorant 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Rejsestørrelse 1 vare
Pris
Pris
-

31 Produkter

pr. side

Historie

Brandet Chloé blev i 1952 stiftet af Gaby Aighton, som var egyptisk immigrant boende i Paris. Som i dag, var haute couture en stor del af moden i Paris, men Gaby ville skabe noget som brød rammerne, hun var nytænkende og forud for sin tid. Gaby og hendes partner Jacques Lenoir opdagede at efterspørgslen var stor og derfor ville de skabe noget a’la haute couture, men med bedre pasform og med et mere enkelt udtryk. Gaby ville skabe noget til de modebevidste unge mennesker i Paris’ gader. Det første fra Chloé var 6 uld kjoler som blev solgt i de lokale butikker i byen. Efterfølgende kom Chloé første officielle kollektion i 1956, dette forgik på Le Café de Flore, som var et kendt mødested for forskellige kunstnere. Kollektionen var tegnet af Gaby, og produceret af hendes ven som på det tidspunkt var 1. assistent ved Lelong. I 1966 var Karl Lagerfeld hoved designer og brandet er anerkendt og enormt i 70’erne. Udover Karl lagerfeld har der igennem tiden været et hav af dygtige designer ved Chloé, bl.a. Stella McCartney, Martine Sitbon og Clare Waight Keller som i dag er kreativ direktør hos Givenchy.

Parfume

I 1975 bliver den første parfume, The Eponymous Chloé, lancerede i modehuset. Det var en feminin og klassisk duft. I samarbejde med Coty, som er en stor fransk parfumeproducent er der siden da kommet mange flere til. I 1990 kom parfumen, Narcisse, som var en smule sødere og med noter af abrikos, ananas og påskelilje.  

Design

Chloé har igennem tiden haft forskellige udtryk på deres parfumeflakser, men en genganger er den lidt nyere model med en stofsløjfe om halsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord