Skægtrimmer

Er du til et perfekt skæg? Med den rette skægtrimmer, vil du altid kunne holde dit skæg velholdt og skarpt. Et skæg kan hurtig komme ud af form og virke uregerligt og det er ikke altid nok at rede det på plads. Med den rigtige skægtrimmer der passer ...

Læs mere

118 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Mænd Mænd 3099 varer
  • Shampoo & Balsam 200 varer
  • Hårstyling 579 varer
  • Hårfarve & Tilbehør 59 varer
  • Hud- & Kropspleje 190 varer
  • Dufte 1327 varer
  • El-artikler 172 varer
  • Intim 43 varer
  • Herretøj 71 varer
  • Barbering 539 varer
Brands
Brands
 1. Babyliss 14 varer
 2. Braun 20 varer
 3. Oster 8 varer
 4. Panasonic 44 varer
 5. Remington 2 varer
 6. Sibel 2 varer
 7. Tondeo 6 varer
 8. Ultron 6 varer
 9. Wahl 13 varer
 10. Wella 3 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

118 Produkter

Side
pr. side

Den bedste skægtrimmer?

Det er ikke altid nemt at svare på hvad den bedste skægtrimmer er, for der findes jo mange forskellige ting der definerer en god skægtrimmer. Der er både varigheden den kan køre pr. opladning, kvaliteten af selve trimmeren, designet, brandet og mange andre kvaliteter. Derfor kan vi ikke komme med et endegyldigt svar på hvad der er den bedste. Dog kan vi præsentere nogle gode skægtrimmere her hos os, der alle er af en god kvalitet. Vi vil anbefale dig at udvælge nogle forskellige du synes kunne passe til dig, læse om dem alle og derfra finde den du synes der passer bedst til dig og matcher flest af dine kriterier.

Afstandskamme

For at få den perfekte længde til dit skæg, kan det kræve en bestemt afstandskam. Heldigvis findes der afstandskamme til alle længder. Hos BEAUTYCOS har vi et bredt udvalg af mere end 20 forskellige afstandskamme.

Er du til et perfekt skæg? Med den rette skægtrimmer, vil du altid kunne holde dit skæg velholdt og skarpt. Et skæg kan hurtig komme ud af form og virke uregerligt og det er ikke altid nok at rede det på plads. Med den rigtige skægtrimmer der passer præcis til dit skæg, vil du kunne holde det vedlige derhjemme. Uanset om du er til fuldskæg, overskæg eller et tætklippet men skarpt skæg, så har vi den helt rigtige skægtrimmer til dig. Vores store udvalg af de bedste skægtrimmer kan både indstilles i længde på maskinen, men også påføreres ekstra klippehoveder så det passer specielt til dig og dit skæg. En af de skægtrimmere vi anbefaler, er en Philips skægtrimmer: 

Phillips skægtrimmer

Hurtig voksede skæg har ofte brug for oftere skægpleje og en tur med en skægtrimmer. Hvor hurtigt vokser skæg? Man siger som fingerregel 1 cm om måneden. Med en Philips skægtrimmer har du altid muligheden for at rette dit skæg til derhjemme. En Philips skægtrimmer har alt hvad du skal bruge: Den kan indstilles i forskellige længder på maskinen og så kommer den med forskellige klippehoveder der gør det nemt at tilpasse dit skæg. Hvis du ikke ønsker et stort skæg der skal passes ofte, kan du også barber det helt tæt med Philips skægtrimmer.

Remington skægtrimmer

De populære Reminton skægtrimmere er særligt gode til en tæt barbering, samt til en følsom og sensitiv hud. Få en god kontrol og undgå hudirritation. Skægtrimmeren giver ligeledes en blød og fugtet hud. Remingtons skægtrimmere er nemme at rengøre og holder derudover en lang batteritid. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord