The Body Shop

The Body Shop

Om The Body Shop

Virksomheden er grundlagt, i Brighton England, i 1976 af Dame Anita Roddick. Hun begyndte at sammensætte sine egne skønhedsprodukter, fodi hun ville skabe et brand, der kunne gøre en forskel.

Visionen i dag er stadig, at kunne gøre...

Læs mere

96 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 96 varer
  • Ansigtspleje 42 varer
  • Kropspleje 45 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 15 varer
  • Solpleje 2 varer
 • Makeup Makeup 4 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Solfaktor
Solfaktor
 1. 30 2 varer

96 Produkter

Side
pr. side

Om The Body Shop

Virksomheden er grundlagt, i Brighton England, i 1976 af Dame Anita Roddick. Hun begyndte at sammensætte sine egne skønhedsprodukter, fodi hun ville skabe et brand, der kunne gøre en forskel.

Visionen i dag er stadig, at kunne gøre en forskel, i verden, ved hjælp af en blanding af etisk skønhed, humor og et seriøst formål om, at passe på naturen, dyrene og vores planet. Brandet er specielt kendt for, at være stærkt imod dyreforsøg og produkterne er 100 % vegetariske.

Derudover er de skabt med omtanke for miljø og omverdenen. De er nøje sammensat af forsvaligt indkøbte ingredienser, der sammen skaber en række af naturligt inspirerede skønhedsprodukter.
The Body Shop har derudover et langsigtet mål om bæredygtig emballage.

Her kan du finde et bredt udvalg af de vegetariske produkter fra The Body Shop. Vores udvalg af The Body Shop består af både makeup til læber og hudplejeprodukter.

The Body Shop produkter

Fra The Body Shop forhandler vi de mest populære hudplejeprodukter, såsom den ultra nærende body butter, der har en fed konsistens, trænger hurtigt ind i huden og efterlader den ekstra hydreret og velplejet. Disse kan fås i fantastiske dufte såsom mango, vanilje, kokos og jordbær. Er du til en tyndere konsistens, fås disse også som body lotion, der er ligeså nærende.

Udover disse henrivende produkter forhandler vi også body shop shower gel, dag- og natcreme, olie, håndcreme og mange flere. 

Ønsker du at bruge vegetariske skønhedsprodukter, der går ind for at bevare naturen og samtidig passe på dyrene, så er The Body Shop måske noget for dig.

Se vores udvalg og forelsk dig i de mange velduftende og nærende produkter, der findes.

The Body Shop Tea Tree Oil

Fra The BodyShop findes den populære Tea Tree Oil, som er perfekt til urenheder, ved hjælp af den antibakterielle effekt. Dermed går olien ind og effektivt fjerner urenhederne.

Elsker du bodyshops produkter, så er denne Tea Tree Skin Clearing Collection, måske noget for dig. I rejsesættet får du også The Body Shop Tea Tree Oil med i sættet.

Sættet består af 4 produkter:
- Tea Tree Skin Clearing Facial Wash 60ml
- Tea Tree Skin Clearing Mattifying Toner 60ml
- Tea Tree Oil 20ml
- Tea Tree Anti-imperfection Night Mask 75ml

Vitamin E Moisture Cream

Der findes utallige populære produkter fra The Body Shop. Vitamin E Moisture Cream er en 24 timers creme er fyldt med vitaminer. Cremen kan bruges af alle hudtyper og er især egnet til at give ekstra fugt. Giv din hud et fugt boost, som vil medvirke at huden føles friskere og blødere. Du kan både benytte denne creme morgen og aften, og cremen vil ligeledes føles behagelig at have på hele dagen, grundet den bløde og lette konsistens.

Hos BEAUTYCOS kan du ligeledes finde den populære Vitamin C Glow Boosting Moisturiser

Hos BEAUTYCOS står vi altid klar til at hjælpe dig. Vores faguddannede personale guider og vejleder dig, alt efter hvilken hudtype du har. Tøv derfor ikke med at kontakte vores kundeservice.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord