Makeup

De 3 største TikTok makeup trends og tips, du skal kende til

Hvis du skal holde dig fuldt ud opdateret på de nyeste trends i makeuppens verden, er det på TikTok, du skal følge med. Her kan du finde en masse inspiration til, hvordan du skal gå til din makeup, og vi har samlet vinterens 3 bedste, virale TikTok makeup trends til dig her.   Illegal Length  Den […]

Hvis du skal holde dig fuldt ud opdateret på de nyeste trends i makeuppens verden, er det på TikTok, du skal følge med. Her kan du finde en masse inspiration til, hvordan du skal gå til din makeup, og vi har samlet vinterens 3 bedste, virale TikTok makeup trends til dig her.  

Illegal Length 

Den første kategori er ikke som sådan blandt TikTok makeup trends, men er ikke desto mindre eksploderet i popularitet – i en sådan grad, at vores lager er blevet revet fra hinanden. Vi snakker naturligvis om TikTok mascaraen, Maybelline Illegal Length. Børsten er et redesign af den typiske model og har 6 kontaktflader, der giver en mere jævn fordeling af mascara – hvilket altså gjorde den til én af de mest delte TikTok makeup trends. 

Det startede, da Katie Hub, dronningen af mascara-anmeldelser, delte en video, hvor hun omtalte netop dette vidunderprodukt fra Maybelline. Hun beskrev nemlig en effekt på hendes øjenvipper, der svarede til ”instant lash extensions”. Formlen, der bruges, gør at fibrene i dine øjenvipper forlænges, og derved kommer til at fremstå mere markante. 

Maybelline har også før stået bag andre virale TikTok makeup trends indenfor mascara-genren, for tidligere har deres Sky High fået samme eksplosive omtale. 

The Dot Method

Chloe Morello, makeup hack The Dot Method

Én af de mest vidtfavnende TikTok makeup trends er The Dot Method, også kendt som One Layer Makeup Technique. Ophavskvinden er influenceren Chloe Morello, der delte sit beautyhack til et naturligt og tidssparende look, fordi hun var træt af sammenklasket makeup, der flød sammen på ansigtet og så både fedtet og opstillet ud på grund af alle de produkter, hun skulle bruge. 

Denne TikTok makeup trends teknik er en nytænkning af den traditionelle metode til at påføre kosmetik. Den typiske makeup-rutine ville nemlig bestå af flere lag; først foundation, så concealer, så contour, blush osv. Men Chloe fordeler i stedet samtlige af sine hudprodukter rundt i ansigtet på samme tid som små prikker, der svarer til, hvor hun normalt ville placere dem. Men altså kun som et enkelt lag. 

For at afprøve denne TikTok trend for foundation skal du blot bruge dit sædvanlige arsenal af makeup. Det eneste, du skal være ekstra opmærksom på er, at du har en ordentlig setting spray, så du løbende kan holde produkterne fugtige, uden de tørrer ud. Dertil skal du bruge en ordentlig børste til ansigtsmakeup. Husk også at blende de lyse hudprodukter først, og de mørke til sidst. 

Cold Girl 

I'm cold girl, makeup tiktok trend (Kylie Jenner)

Den sidste af vores TikTok makeup trends er suveræn til vinteren, fordi det netop er inspireret af denne årstid. Et køligt look, der efterligner, hvordan din hud ser ud efter en eventyrlig gåtur i snevejr. ’Cold Girl’ er en af de Tiktok makeup trends, der indeholder alle disse elementer, og her kan du læse, hvordan du gør. 

Millioner af mennesker har set og liket ’I’m Cold’-looket, når Jessaca Zhang, Gjuanita eller Imsimplysteph har brugt det – eller selveste Kylie Jenner. Egentlig er det én af de simplere TikTok makeup trends, fordi det blot handler om dine makeup-valg, når du står foran spejlet. 

For det rette look skal du bruge en simpel base af f.eks. foundation, og dertil en naturlig blush, der matcher din hudtone uden at blive for skrigende. Blushen skal både pryde kinderne, tindingerne, under øjnene, under underlæben og på næsetippen. Fuldend looket med en rød læbestift, og så er du med på en af de hotteste Tiktok makeup trends.