Estee Lauder

Estee Lauder

Estee Lauder

"Alle kvinder kan være smukke" .

Med denne enkle og inspirerende vision, byggede Estee Lauder sit skønheds imperium. Med alt fra high-perfomance hudpleje og foundation, til de mest fantastiske og inspirerende dufte. Desuden var grundlæ...

Læs mere

112 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 5 varer
 • Hudpleje Hudpleje 30 varer
 • Makeup Makeup 64 varer
  • Ansigt 52 varer
  • Øjne 7 varer
  • Tilbehør 5 varer
 • Dufte Dufte 20 varer
 • Personlig pleje Personlig pleje 1 vare
 • Nyheder Nyheder 3 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Farve

112 Produkter

Side
pr. side

Estee Lauder

"Alle kvinder kan være smukke" .

Med denne enkle og inspirerende vision, byggede Estee Lauder sit skønheds imperium. Med alt fra high-perfomance hudpleje og foundation, til de mest fantastiske og inspirerende dufte. Desuden var grundlæggeren, under samme navn som mærket, den første kvindelige entreprenør. Mærket er en ren sejr for skønhedsverdenens kvinder gennem tiderne.

Klassisk, ren og og luksuriøs - de tre nøgleord der bedst beskriver Estee Lauder's uimodståelige serie af dufte. De har alle en dyb og sofistikeret forståelse for hvad en kvinde ønsker og har brug for.

Estee Lauder parfume

Estee Lauder parfumerne er yderst fantastiske dufte. Duftene fra Eastee Lauder findes som Eau De Parfum, Eau De Toilette, Eau Fraiche og Eau De Cologne til kvinder og mænd. Nedenfor har vi udpenslet de 3 mest populære parfumer til kvinder hos BEAUTYCOS.

Dufte

Estee Lauder Pleasures EDP 50 ml

Er du til blomster dufte, så er denne Estee Lauder Pleasures parfume perfekt til dig. Denne populære og bedst sælgende parfume, indeholder ligeledes topnoter fra tuberose, pink peber, violblade, fresier, pæoner, roser, liljer, jasminblomster og storkenæb. Til sidst afrundes duften med bundnoter fra sandeltræ, patchouli, cedertræ og musk.

Lyder disse dufte som nogen du kan lide? - Så er denne parfume det perfekte valg til dig. Ligeledes findes denne parfume i et smukt design, perfekt til at stå fremme og pryde hjemmet.

Estee Lauder Pleasures Intense EDP 100 ml

Ligesom Estee Lauder Pleasures EDP, indeholder denne Pleasures Intense parfume også en blomstrende duft. Denne parfume indeholder duftene fra pæoner, solbær, ylang-ylang, grønne liljer og solbærlikør, liljer, jasmin og roser. Herudover afrundes duften med bundnoter af ahorn og vanilje. 

Estee Lauder White Linen EDP 60 ml

Er du mere til en klassisk duft som den moderne kvinde, så er denne White Linen perfekt til dig. White Linen parfumen indeholder topnoter fra rose, jasmin og liljer, som gør den yderst frisk som en blomst. Herefter bevæger vi os over i hjertenoter af violer og iris. Til sidst rundes duften af med bundnoter af mos og rav. Dette gør duften tidløs samt feminin.

Alle 3 parfumer er bedst sælgende dufte her hos BEAUTYCOS. Se ligeledes alle Estee Lauder parfumerne her.

Estée Lauder - Bestsellerne

Cremer

Estee Lauder Advanced Night Repair 75 ml

Med Estée Lauder Advanced Night Reapair cremen, får du en imodståelig natcreme som virker effektivt henover natten.

Du vil opnå en ungdommelig glød, som ligeledes minimerer synlige tegn på aldring, da cremen giver masser af fugt. Det som især er godt ved cremen er at imens du sover, hjælper cremen med at kapsle fugten inde i huden. Du vil derfor vågne med en fugtet og hydreret hud, helt klar til en ny dag og makeup.

Estee Lauder DayWear Multi Protection anti-oxidant creme SPF 15 50 ml

Har du derimod tendens til en tør hud i løbet af dagen, så er Estee Lauder DayWear Multi Protection anti-oxidant cremen det oplagte valg til dig.

Ligesom nat cremen, får du her masser af fugt til huden og du vil derudover også opnå en super flot glød af huden og samtidig mindske aldring af synlige linjer og rynker.

Brug denne DayWear Multi creme, når du står op eller inden du påfører makeup, så din hud ikke udtørrer i løbet af dagen. Få derfor mest ud af din makeup rutine.

Mascara

Estee Lauder Sumptuos Extreme Mascara

Ønsker du især volumen, men samtidig lange, fyldige og flotte vipper - så er denne Sumptuos Extreme Mascara fra Estee Lauder det perfekte valg til dig.

Denne mascara har en stor mascarabørste, som har 2 forskellige børstehår. Dette resulterer i at alle vipperne bliver ramt af børsten, selv de helt små. På denne måde opnår du den største volumen af vipperne.

Vitaminkomplekset i mascaraen gør at vipperne på samme tid bliver plejet.

Estee Lauder Sumptuos Bold Volume Lifting

Ligesom Extreme mascaraen får du med denne Bold Volume Lifting macara et fantastisk look, med volumiøse og lange øjenvipper. Børstehovedet sørger for at adskille vipperne, så de ikke klumper. Med denne mascara får du et mere intenst look og længere vipper.

Estee Lauder tilbyder herudover massevis af andre populære produkter. Find det produkt, som passer bedst til dig.

Husk også at vi altid hos BEAUTYCOS står klar til at hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord