spar33%

Din pris 106,00 kr Vejl. udsalgspris 159,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Jod er et altafgørende mineral som bidrager til at vedligeholde energistofskiftet, produktion af skjoldbruskkirtelhormoner, skjoldbruskkirtelfunktion, den kognitiv funktion, nervesystemets funktion og bevarelsen af din hud. Anbefalet daglig dosis: 1 tablet Opbevaring: Opbevares tørt og utilgængeligt for børn. OBS: Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke erstattes af normal varieret kost. Indeholder: Kaliumiodid, fyldemidler (maltodextrin*, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmidler (siliciumoxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk), glycerol). *Majs, indeholder ikke gluten.  Indhold pr. daglig dosis: Jod - 225 mcg - 150 %NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.NB: Der kan forekomme jodpletter på tabletterne, fordi Berthelsen Naturprodukter har valgt ikke at benytte unødvendig coating og kunstig farve. Pletterne varierer fra batch til batch, da det er den naturlige farve i jod-råvaren, der giver pletterne. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Kosttilskud Helsekost Vitaminer og mineraler Mineraler Berthelsen Naturprodukter

Beskrivelse

Jod er et altafgørende mineral som bidrager til at vedligeholde energistofskiftet, produktion af skjoldbruskkirtelhormoner, skjoldbruskkirtelfunktion, den kognitiv funktion, nervesystemets funktion og bevarelsen af din hud.

Anbefalet daglig dosis:

1 tablet

Opbevaring:

Opbevares tørt og utilgængeligt for børn.

OBS:

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Opbevares uden for børns rækkevidde.

Kosttilskud bør ikke erstattes af normal varieret kost.

Indeholder:

Kaliumiodid, fyldemidler (maltodextrin*, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmidler (siliciumoxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk), glycerol).
*Majs, indeholder ikke gluten. 

Indhold pr. daglig dosis:

Jod - 225 mcg - 150 %

NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.

NB: Der kan forekomme jodpletter på tabletterne, fordi Berthelsen Naturprodukter har valgt ikke at benytte unødvendig coating og kunstig farve. Pletterne varierer fra batch til batch, da det er den naturlige farve i jod-råvaren, der giver pletterne. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Berthelsen Naturprodukter - Jod
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.