Rahua Hydration Shampoo

275 ml

Din pris 259,00 kr Vejl. udsalgspris 269,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Økologisk og fugtgivende shampoo med plantebaserede ingredienser.Denne shampoo renser nænsomt håret, samtidig med at den tilfører fugt og pleje til tørt hår.Shampooen er beriget med naturlige olier fra Amazonas Regnskov, der nærer og styrker dine hårstrå i dybden. Shampooen har desuden en fantastisk duft af passionsfrugt og mango.Rahua er baseret på 100% naturlige, veganske og økologiske ingredienser, og er desuden helt fri for parabener, sulfater og gluten. Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for et optimalt resultat.NB! Skal rystes før brug, da den kan skille i konsistensen, da den er baseret på naturlige ingredienser.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Rahua Tørt hår 275 ml Curly Girl godkendt Fugtgivende Nærende Økologisk Parabenefri Plejende Sulfatfri Vegansk

Beskrivelse

Økologisk og fugtgivende shampoo med plantebaserede ingredienser.

Denne shampoo renser nænsomt håret, samtidig med at den tilfører fugt og pleje til tørt hår.

Shampooen er beriget med naturlige olier fra Amazonas Regnskov, der nærer og styrker dine hårstrå i dybden. Shampooen har desuden en fantastisk duft af passionsfrugt og mango.

Rahua er baseret på 100% naturlige, veganske og økologiske ingredienser, og er desuden helt fri for parabener, sulfater og gluten.

Anvendelse:
Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for et optimalt resultat.

NB! Skal rystes før brug, da den kan skille i konsistensen, da den er baseret på naturlige ingredienser.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Rahua Hydration Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.