Paul Mitchell Lavender Mint Moist. Shampoo

1000 ml

Bedømmelse:
100% of 100

45%

Din pris 299,00 kr Vejl. udsalgspris 545,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo fra Paul Mitchell er udviklet til dig med tørt og uregerligt hår og hovedbundsproblemer. Produktet indeholder lavendel som afbalancerer hovedbunden og giver den lov til at slappe af, hvor mint og tea tree er med til at opfriske ens sanser, samt give en frisk og opkvikkende følelse. Tea Tree olien bekæmper svampe og bakterieflora og er derfor helt ideel til dig der døjer med skæl, psoriasis og meget tørt hår Shampooen renser og fjerner det øverste cellelag som er i ubalance, virker derefter stabiliserende og skaber balance, samt stimulerer blodcirkulationen. Med aminosyrer forbedre shampooen styrken i ens hår samt tilføres en flot og naturlig glans. Anvendelse: Massér en passende mængde i hovedbunden i det våde hår, lad shampooen virke i håret i 1 minut, skyl derefter ud og afslut med en conditioner. OBS: Det anbefales at bruge Paul Mitchell Lavender Mint Moist. Conditioner efterfølgende, for at opnå det bedste resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Paul Mitchell Teatree Paul Mitchell 1000 ml Paul Mitchell Tørt hår 1000 ml Styrkende Glansgivende Mod hovedbundsproblemer Mod psoriasis Mod skæl

Beskrivelse

Denne shampoo fra Paul Mitchell er udviklet til dig med tørt og uregerligt hår og hovedbundsproblemer.

Produktet indeholder lavendel som afbalancerer hovedbunden og giver den lov til at slappe af, hvor mint og tea tree er med til at opfriske ens sanser, samt give en frisk og opkvikkende følelse.

Tea Tree olien bekæmper svampe og bakterieflora og er derfor helt ideel til dig der døjer med skæl, psoriasis og meget tørt hår

Shampooen renser og fjerner det øverste cellelag som er i ubalance, virker derefter stabiliserende og skaber balance, samt stimulerer blodcirkulationen.

Med aminosyrer forbedre shampooen styrken i ens hår samt tilføres en flot og naturlig glans.

Anvendelse:

Massér en passende mængde i hovedbunden i det våde hår, lad shampooen virke i håret i 1 minut, skyl derefter ud og afslut med en conditioner.

OBS: Det anbefales at bruge Paul Mitchell Lavender Mint Moist. Conditioner efterfølgende, for at opnå det bedste resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Lavender Mint Moist. Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord