Panasonic Trimmer ER GP80 K (U)

spar44%

Din pris 1.389,00 kr Vejl. udsalgspris 2.499,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Ønsker du en præcis og hurtig klipning, så gør Panasonic ER-GP80 arbejdet for dig. Trimmeren er en opgradering af tidligere Panasonic modeller. Den er både mere slank og ekstra let, hvilket sikre dig et godt og fast greb, som resulterer i en præcis og perfekt klipning. ER-GP80 kører desuden med flere svingninger pr. sekund end tidligere modeller, hvilket sikrer en markant hurtigere klipning. ER-GP80 er udstyret med en kraftfuld, lineær motor, der sikrer en hurtig og ensartet klipning, uanset tykkelsen på håret eller den tilbageværende batteritid. Trimmerens miljøvenlige lithium-ion batteri kan fuldt genoplades på bare én enkelt time. Maskinen har en trådløs anvendelsestid på op til 50 minutter. Hårtrimmeren er udstyret med fem afstandsindstillinger fra 0,8 til 2,0 mm. Batteriets har desuden automatisk spændingstilpasning, hvilket gør det muligt at medbringe trimmeren over hele verden (kræver dog en strømadapter). Sættet indeholder: 3 afstandskamme, der til sammen giver mulighed for seks yderligere længder. Smøreolie + børste til rengøring. Ladestation   OBS Det er meget vigtigt, at trimmeren smøres ofte, da det hurtige skær ellers risikerer at gå i stykker.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Mænd El-artikler Barbering Trimmer og tilbehør Barbering Hårtrimmer og tilbehør Skægtrimmer Personlig pleje Hårfjerning Barbermaskine Trimmer Panasonic

Beskrivelse

Ønsker du en præcis og hurtig klipning, så gør Panasonic ER-GP80 arbejdet for dig.

Trimmeren er en opgradering af tidligere Panasonic modeller. Den er både mere slank og ekstra let, hvilket sikre dig et godt og fast greb, som resulterer i en præcis og perfekt klipning.

ER-GP80 kører desuden med flere svingninger pr. sekund end tidligere modeller, hvilket sikrer en markant hurtigere klipning.

ER-GP80 er udstyret med en kraftfuld, lineær motor, der sikrer en hurtig og ensartet klipning, uanset tykkelsen på håret eller den tilbageværende batteritid.

Trimmerens miljøvenlige lithium-ion batteri kan fuldt genoplades på bare én enkelt time.

Maskinen har en trådløs anvendelsestid på op til 50 minutter.

Hårtrimmeren er udstyret med fem afstandsindstillinger fra 0,8 til 2,0 mm.

Batteriets har desuden automatisk spændingstilpasning, hvilket gør det muligt at medbringe trimmeren over hele verden (kræver dog en strømadapter).

Sættet indeholder:

3 afstandskamme, der til sammen giver mulighed for seks yderligere længder.

Smøreolie + børste til rengøring.

Ladestation

 

OBS

Det er meget vigtigt, at trimmeren smøres ofte, da det hurtige skær ellers risikerer at gå i stykker.Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Panasonic Trimmer ER GP80 K (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.