Panasonic Trimmer ER-DGP82 K

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100
SPOTPRIS 1.449,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
En professionel trimmer, der anvendes af både frisører og barberer. Trimmeren er en efterfølger til den tidligere Panasonic model ER GP80 K. Trimmeren har et slankt og ekstra let design, der sikrer dig et godt og fast greb. Derudover kører den med 10.000 svingninger pr. sekund, hvilket skaber en hurtig og perfekt klipning. ER-DGP82 er udstyret med en kraftfuld, lineær motor, der giver en hurtig og ensartet klipning, uanset tykkelsen på håret eller den tilbageværende batteritid. Trimmerens miljøvenlige lithium-ion batteri kan fuldt genoplades på bare én enkelt time, hvorefter maskinen kan trådløst anvendes i op til 50 minutter. maskinen kan både anvendes med og uden ledning. Hårtrimmeren er udstyret med 6 afstandsindstillinger fra 0,8 til 2,0 mm. Derudover medfølger der 3 afstandskamme med 2 indstillinger hver: 3/4 mm, 6/9 mm og 12/15 mm. Batteriet har desuden automatisk spændingstilpasning, hvilket gør det muligt at medbringe trimmeren over hele verden (kræver dog en strømadapter). Sættet indeholder: 1 Trimmer3 Afstandskamme m. holderLadestation Smøreolie + børsteNB! Det er meget vigtigt, at trimmeren smøres ofte, da det hurtige skær ellers risikerer at gå i stykker.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Mænd El-artikler Barbering Trimmer og tilbehør Barbering Hårtrimmer og tilbehør Skægtrimmer Personlig pleje Hårfjerning Barbermaskine Trimmer Gaveidéer Gaver til ham Gamle Priser - Samme Priser Panasonic

Beskrivelse

En professionel trimmer, der anvendes af både frisører og barberer.

Trimmeren er en efterfølger til den tidligere Panasonic model ER GP80 K. Trimmeren har et slankt og ekstra let design, der sikrer dig et godt og fast greb. Derudover kører den med 10.000 svingninger pr. sekund, hvilket skaber en hurtig og perfekt klipning.

ER-DGP82 er udstyret med en kraftfuld, lineær motor, der giver en hurtig og ensartet klipning, uanset tykkelsen på håret eller den tilbageværende batteritid.

Trimmerens miljøvenlige lithium-ion batteri kan fuldt genoplades på bare én enkelt time, hvorefter maskinen kan trådløst anvendes i op til 50 minutter. maskinen kan både anvendes med og uden ledning.

Hårtrimmeren er udstyret med 6 afstandsindstillinger fra 0,8 til 2,0 mm. Derudover medfølger der 3 afstandskamme med 2 indstillinger hver: 3/4 mm, 6/9 mm og 12/15 mm.

Batteriet har desuden automatisk spændingstilpasning, hvilket gør det muligt at medbringe trimmeren over hele verden (kræver dog en strømadapter).

Sættet indeholder:

1 Trimmer

3 Afstandskamme m. holder

Ladestation

Smøreolie + børste

NB! Det er meget vigtigt, at trimmeren smøres ofte, da det hurtige skær ellers risikerer at gå i stykker.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Panasonic Trimmer ER-DGP82 K
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord