Lipgloss

Gør læberne bløde og skinnende med lipgloss

Lipgloss er oplagt til dig, der gerne vil have en glansfuld finish til dit makeup-look. Det kan fremhæve dine læber på den bedste måde, og nu kan du få alle dine makeup-behov dækket her hos BEAUTYCOS. Find...

Læs mere

234 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Makeup Makeup 5534 varer
  • Ansigt 1641 varer
  • Negle 960 varer
  • Makeup paletter 212 varer
  • Øjne 1750 varer
  • Læber 830 varer
  • Tilbehør 569 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hudtype
Solfaktor

234 Produkter

Side
pr. side

Gør læberne bløde og skinnende med lipgloss

Lipgloss er oplagt til dig, der gerne vil have en glansfuld finish til dit makeup-look. Det kan fremhæve dine læber på den bedste måde, og nu kan du få alle dine makeup-behov dækket her hos BEAUTYCOS. Find i denne kategori alle typer af lipgloss, der kan passe til forskellige anledninger, personer, præferencer og pengepunge.

Derfor skal du bruge lipgloss

Den er først og fremmest plejende for dine læber. Den fugter, opfrisker og giver læberne et mere fyldigt look. Du kan også finde særlige udvalgte typer, der har nærende ingredienser i form af mineraler og vitaminer, som er endnu mere opbyggende for hud og læber. Dette er yderst gavnende for, at farve og konsistens holder i længere tid, da disse normalt ellers falmer hurtigere i køligt eller tørt vejr. Derved kan din lipgloss også få samme egenskaber som en læbepomade, der ellers ikke har hverken shine eller farve i sig.

Derudover gør glossen noget ekstra for dine læbers look, for glossen tilføjer et skinnende og glansfuldt udtryk. Du kan også både få et produkt med pigment i, der giver lidt ekstra farve, men også en gennemsigtig lipgloss, der blot tilføjer shine.

Brug det i makeup-rutinen

Lipgloss holder gerne i flere timer ad gangen, men hvis du spiser og drikker mange ting, vil den aftage i farve, og glansen vil matte, jo mere af produktet, der slides af.

Du bør altid have en lipgloss i makeuppungen eller med på farten, så du hurtigt kan genopfriske din makeup. Heldigvis har alle vores produkter også en behagelig størrelse, der netop kan passe let ned i rejsetasken.

Kombinér med andet makeup

Men til hvilke looks skal så bruges lipgloss? Velplejede smukke læber sætter prikken over i'et, når du lægger din makeup, og med en farvet version giver du dit ansigt lidt ekstra kant, der kan passe perfekt til en ellers nude eller naturlig farvepalette af øjenmakeup. Anvender du ikke så meget makeup på øjnene, kan en lipgloss eller en læbestift gøre en markant forskel for hele dit look.

Lipgloss har som udgangspunkt en mildere pigment end læbestift, så farven vil ikke være ligeså skarp. Men du kan også bruge dem i kombination med hinanden, hvor læbestiften påføres først for farve og fylde, mens en gennemsigtig lipgloss giver et ekstra intenst og farvet udtryk, der altså fremhæver læbestiften.

Match med situationen

Men hvad er så den bedste lipgloss? Det afhænger meget af situationen og anledningen, for til fest kan der være brug for én type, mens hverdagen kræver noget andet. Og det gælder både i forhold til farve, konsistens og shine.

I jagten på den bedste lipgloss er det derfor værd at gennemtænke, hvornår du vil have den på og derved f.eks. afgøre farven ud fra, hvilken lejlighed du skal bruge produktet til. Er det til fest eller en tur i byen, kan du lettere vælge noget ekstra pigmenteret. Er det til hverdag, foretrækker de fleste noget, der virker mere naturligt. Her på siden kan du både finde mørke brunlige nuancer til et markant, dramatisk look, lilla og pink med festligt pang på eller mere neutrale og naturlige farver til hverdagen.

Uanset anledning er det dog især konsistensen, de fleste prioriterer. Mange foretrækker en lipgloss der ikke fedter, men som virker glat på læberne. Det kan du også sagtens finde iblandt vores produkter.

Find alle typer hos BEAUTYCOS

Få lækre glansfulde læber med en flot og fugtende lipgloss der ikke fedter. Se de forskellige farver og produkter her på siden, hvor vi har udstillet vores kæmpe sortiment. Vores store udvalg rummer mange forskellige slags produkter til læberne, og nogle virker også blødgørende, mens du har dem på. Er du mere til særlige mærker, har vi varianter fra bl.a. Youngblood, Divaderme, The Balm, Elf, Dr. Hauschka og Babor og alle dine andre favoritbrands. Find det hele hos BEAUTYCOS.

Hvis du mangler et særligt produkt eller er i tvivl om, hvad du skal bruge, og hvilken lipgloss du skal vælge, er du også velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde det, du mangler.

Hvad er lipgloss lavet af?

Lipgloss er ofte lavet af voks eller vaseline, der udgør konsistensen, så den nemt kan smøres på læberne. Mange typer indeholder også polymere, der giver os den skinnende effekt. Endeligt vil mange glosser også både have olier og pigment i sig, som giver duft og farve.

Hvad er lipgloss?

Lipgloss er et kosmetikprodukt i familie med læbestift, men som har mildere farver. Derimod er den mere ment som et glanslag til læberne, der kan gøre dem skinnende og bløde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord