Læbestift

Skab din egen personlighed med den rette læbestift. Find på BEAUTYCOS et kæmpe sortiment af læbestifter, og find din(e) foretrukne.

Mat læbestift

Mangler du en kvalitetslæbestift, så er du kommet til den helt rigtige kategori.

Overvej om du ønsker en...

Læs mere

418 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Makeup Makeup 5471 varer
  • Ansigt 1630 varer
  • Negle 940 varer
  • Makeup paletter 205 varer
  • Øjne 1730 varer
  • Læber 827 varer
  • Tilbehør 558 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

418 Produkter

Side
pr. side

Hvilken farve læbestift passer til mig?

Når du skal finde den rette læbestift om det er en mat eller glansgivende, skal du også finde den rette farve. Her kan dine blodårer faktisk give dig et peg om hvilken farve du skal vælge.

Tag et kig på dine blodårer, gerne på indersiden af dit håndled. Ser du blå/lilla eller grønlige blodårer? Ud fra denne farve, kan du faktisk se hvad der vil klæde dig bedst. Har du blå/lilla farvede blodårer, så vil de kolde nuancer klæde dig bedst. Omvendt hvis du har de grønlige farver, vil det primært være de varme nuancer som klæder dig bedst.

Denne guide skal du selvfølgelig ikke tage så højtideligt, hvis du elsker at eksperimentere med mange forskellige farver. Se denne guide til at komme igang, hvis du er helt ny på læbestift markedet eller blot er i tvivl om hvad der vil passe bedst til netop dig.

Hvor lang er holdbarheden af læbestift?

Læbestift der holder afhænger af hvilken type læbestift du vælger. Alle læbestifter er flotte, men du skal alligevel vide at der er forskel på hvor længe de holder.

Det som afgør om læbestiften holder er, om den er meget olieret. Er læbestiften meget olieret og dermed fugtende, vil den som regel ikke være særlig holdbar.

Hvis du vælger en mere mat læbestift eller eventuelt en liquid lipstick, vil holdbarheden være meget længere. Så det afhænger simpelthen af hvilket look du ønsker.

Skab din egen personlighed med den rette læbestift. Find på BEAUTYCOS et kæmpe sortiment af læbestifter, og find din(e) foretrukne.

Mat læbestift

Mangler du en kvalitetslæbestift, så er du kommet til den helt rigtige kategori.

Overvej om du ønsker en mat læbestift eller en der giver noget ekstra glans. En mat farve kan give kvinder et ekstra eksklusivt look, især hvis du kombinerer den med et glansfuldt makeup look, som du fx. kan lave med en highlighter.

Det kan være en god idé at anvende en eksfoliator på dine læber inden du lægger din matte læbestift, så du er helt sikker på at den bliver fejlfri og er ekstra holdbar.

Rød læbestift

Opnå et elegant look med en rød eller mørkerød læbestift der holder i lang tid, eller find en anden farve der passer til dig.

Vi har noget til alle lejligheder, hvad enten det er til en aften i byen, eller en diskret naturlig farve til hverdag.

I vores sortiment finder du også nogle vandfaste produkter, som du er sikker på virker ekstra holdbare.

Vi har masser af farver at vælge imellem og mange lækre brands, som fx. The Balm, Elf, Maybelline, Loreal, Max Factor og Youngblood.

Du kan altid opgradere din makeup med en lip gloss eller lipliner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord