Loreal Silver Shampoo (U)

1500 ml

spar67%

Din pris 199,00 kr Vejl. udsalgspris 599,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Loreal Prof. Silver Shampoo 1500ml til hvidt, lyst, blond og gråt hår. Denne shampoo er blå og fjerner uønsket gult skær i f.eks. afbleget hår, men også reflekser får nyt liv og glans. Det hvide eller grå hår bliver blødt og glat. Det genfinder en ren og glansfuld farve. Teknologien hos Loreal hedder Gloss Protect System som arbejder i 3 trin. Den neutraliserer gule reflekser med keratin som er det stof der fjerner gult skær. Den blødgør håret med kationiske Polymerer, silikone ekstrakt og sidst tilfører den glans.Der er tilsat parfume med mild skovduft. Fordeles jævnt og masseres i vådt hår lad det indvirke efterbehov og skyl grundigt. BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve. OBS! Der følger ikke pumpe med til denne vare, husk evt at tilkøbe. Find Loreal pumpe her BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Loreal 1500 ml Silver Shampoo Loreal Silver - Blond eller gråt hår Loreal Blondt og lysnet hår 1500 ml Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

Loreal Prof. Silver Shampoo 1500ml til hvidt, lyst, blond og gråt hår.

Denne shampoo er blå og fjerner uønsket gult skær i f.eks. afbleget hår, men også reflekser får nyt liv og glans. Det hvide eller grå hår bliver blødt og glat. Det genfinder en ren og glansfuld farve.

Teknologien hos Loreal hedder Gloss Protect System som arbejder i 3 trin. Den neutraliserer gule reflekser med keratin som er det stof der fjerner gult skær. Den blødgør håret med kationiske Polymerer, silikone ekstrakt og sidst tilfører den glans.

Der er tilsat parfume med mild skovduft. Fordeles jævnt og masseres i vådt hår lad det indvirke efterbehov og skyl grundigt.

BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.

OBS! Der følger ikke pumpe med til denne vare, husk evt at tilkøbe.

Find Loreal pumpe her

BEAUTYCOS we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Silver Shampoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.