Loreal Prof. Majirel 6,25 (u)

50 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Pris 119,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
LOREAL Professionnel Majirel 6,25 50mlLOREAL Professionnel Majirel bruges af professionelle og de kvalitetsorienterede. Majirel farverne er dybe, intense og berigende med et længervarende effekt. Revolution inden for farver, der dækker hvidt hår perfekt. Denne farve giver en dyb glansfuld og ensartet farve fra rod til spids. Velegnet til partielle effekter og global behandling. Håret plejes og genopbygges farevning efter farvning.De plejende aktiver arbejder både i dybden og på overfladen af håret. Den unikke sammensætning af coloranter giver håret en udfyldende og ægte farve med en lang holdbarhed og dækkeevne op til 70% hvide hår.Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårfarver Permanent hårfarve Loreal Majirel Loreal 50 ml Plejende

Beskrivelse

LOREAL Professionnel Majirel 6,25 50ml

LOREAL Professionnel Majirel bruges af professionelle og de kvalitetsorienterede. Majirel farverne er dybe, intense og berigende med et længervarende effekt.
Revolution inden for farver, der dækker hvidt hår perfekt.

Denne farve giver en dyb glansfuld og ensartet farve fra rod til spids. Velegnet til partielle effekter og global behandling. Håret plejes og genopbygges farevning efter farvning.
De plejende aktiver arbejder både i dybden og på overfladen af håret. Den unikke sammensætning af coloranter giver håret en udfyldende og ægte farve med en lang holdbarhed og dækkeevne op til 70% hvide hår.

Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Prof. Majirel 6,25 (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord