Depend Artificial Eyelashes - Chloé Art. 4770

spar19%

Din pris 48,00 kr Vejl. udsalgspris 59,95 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Få smukke bambivipper med disse vipper fra Depend. De har en skøn pasform, så de passer lige til dit øje. Vipperne er lavet af naturligt hår.Der medfølger lim og brugsanvisning i pakken. Vær opmærksom på at limen bliver gennemsigtig, når den er tør.Anvendelse: Start med at ligge din makeup, men vent gerne med mascara. Herefter tag vipperne ud med en pincet eller lignende. OBS læg mærke til at der er én vippe til højre øje og én til venstre. Hold nu vippen op foran øjet for at se om det passer, hvis ikke kan du eventuelt klippe den til, så den passer perfekt til dine vipper og øjne. Tag derefter den medfølgende lim, og placér det langs den kunstige vippekant. Lad limen tørre, ved at vifte den frem og tilbage i 10-15 sekunder. Sæt vipperne langs din naturlige vippekant. Det anbefales at anvende en pincet til at påføre vipperne. Giv et lille tryk med pincetten, så du sørger for at vipperne sidder ordentligt fast. TIP! For mest naturlige resultat anbefales det at påføre mascara efter du har sat vipperne på. Det gør at dine naturlige vipper og de kunstige fader mere sammen. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Øjne Kunstige øjenvipper Depend

Beskrivelse

Få smukke bambivipper med disse vipper fra Depend.

De har en skøn pasform, så de passer lige til dit øje.

Vipperne er lavet af naturligt hår.

Der medfølger lim og brugsanvisning i pakken.

Vær opmærksom på at limen bliver gennemsigtig, når den er tør.

Anvendelse:

Start med at ligge din makeup, men vent gerne med mascara. Herefter tag vipperne ud med en pincet eller lignende. OBS læg mærke til at der er én vippe til højre øje og én til venstre.

Hold nu vippen op foran øjet for at se om det passer, hvis ikke kan du eventuelt klippe den til, så den passer perfekt til dine vipper og øjne.

Tag derefter den medfølgende lim, og placér det langs den kunstige vippekant. Lad limen tørre, ved at vifte den frem og tilbage i 10-15 sekunder. Sæt vipperne langs din naturlige vippekant. Det anbefales at anvende en pincet til at påføre vipperne.

Giv et lille tryk med pincetten, så du sørger for at vipperne sidder ordentligt fast.

TIP!

For mest naturlige resultat anbefales det at påføre mascara efter du har sat vipperne på. Det gør at dine naturlige vipper og de kunstige fader mere sammen. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Depend Artificial Eyelashes - Chloé Art. 4770
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.