Eyeliner

Eyeliner

Eyelinere har altid været en del af kvindernes makeup rutiner og det vil nok aldrig ændre sig. Eyeliner kan simpelthen gøre så meget for din fremtoning og vil give det sidste finish til dit look. Eyeliner kan altså give et fremtrædende og be...

Læs mere

230 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

230 Produkter

Side
pr. side

Kohl 

Kohl eyelinere eller en kohlstift er en blyant eyeliner. Disse kohl eyelinere er for det meste cremet i konsistensen. Kohl eyelinere kendetegnes også ved at de ofte er lavet i et blødt træmateriale. Det betyder også, at der skal bruges en bestemt eyeliner blyantspidser, for at træet ikke flosser. Vælg den rette kohl eyeliner og bestem udfra farve, tykkelse, om den skal være parabenefri, uden olie eller med olie, samt holdbarstiden på eyelineren efter påføring. 

Liquid eyeliner

En liqued eyeliner er en flydende eyeliner, som er våd og flydende når du påfører eyelineren, men samtidig hurtigt tørrer efter påføring. Selve penslen er ofte meget tynd, hvilket gør at du selv kan bestemme hvor tyk en streg du laver. Tryk let for en tynd streg og lidt hårdere for en tykkere streg og bliv ved indtil du når den tykkelse, som du ønsker. 
Disse flydende eyelinere har en utrolig lang holdbartid efter påføring og kan holde i alle 24 timer i døgnet. 

Vær opmærksom på at flere af disse liquid eyelinere er vandfaste og derfor anbefales det, at når du fjerner din makeup, skal du bruge en vandfast eller en olieret makeup fjerner. På denne måde fjerner du nemmest eyelineren uden at irritere øjet og vipperne.

Gel eyeliner

Den sidste i rækken som er gel eyelinere, er blevet super populære. En gel eyeliner er kendetegnet ved, at give jævne og holdbare resultater. Oftest har en gel eyeliner en meget cremet konsistens og herudover er de fleste gel eyelinere oftest vandfaste og smitter ikke af. 

Gel eyelineren påføres ved at benytte penslen som medfølger. Hvis ikke denne medfølger med produktet, så er det nødvendigt at købe en eyeliner pensel ved siden af, for at kunne lægge eyelineren optimalt. 

Hvid eyeliner

Hvilken farve du vælger din eyeliner i, er ikke helt ligegyldigt for resultatet. F.eks. kan du købe en hvid eyeliner. Denne vil give dig et frisk look. Du kan style og bruge en hvid eyeliner til at lave smokey eyes eller lige hvad du ønsker.

Jane Iredale Eye Pencil White har udviklet en hvid eyeliner som især er egnet til dig med sart hud. Den hvide eyeliner er en mineralbaseret øjenblyant som er super blød, hvilket gør at den ikke trækker i den sarte hud, da farven nemt glider hurtigt på. Farven giver et langvarigt resultat, grundet de naturlige pigmenter. Blyanten er lavet af plejende olier og voks, derfor kan du faktisk bruge denne eyeliner overalt i ansigtet. 

Er du i tvivl om hvilken eyeliner som er den rigtige for dig, så står vores kundeservice klar til at hjælpe dig. 

Eyeliner

Eyelinere har altid været en del af kvindernes makeup rutiner og det vil nok aldrig ændre sig. Eyeliner kan simpelthen gøre så meget for din fremtoning og vil give det sidste finish til dit look. Eyeliner kan altså give et fremtrædende og betagende udtryk i ansigtet og femhæve dine vigtigste og smukkeste ansigtstræk. Du kan ligeledes forme og gøre som du vil med dit øje, alt efter hvordan du vil have dit look. Find derfor ud af hvilken øjenform du har og om det vigtigste for dig er, at synes øjet større eller mindre. 

Eyeliner hvordan? 

Definér din vippekant med en eyeliner. Vi tilbyder eyeliner indenfor mange af de helt populære brands, såsom Babor, BareMinerals, Benefit, Clinique, Elf, Inglot og mange flere. I denne kategori finder du både blyant eyeliner og flydende eyeliner. Se hvilke der passer bedst til det resultat du ønsker. Få ligeledes hjælp til at lave din winged eyeliner med Blender liner designer fra Beautyblender. 

Bedste eyeliner 

For at finde den eyeliner som passer bedst til dig, er det vigtigt at vide hvilke muligheder der er, for valget af eyelinere. Der findes 3 forskellige typer af eyelinere. Disse kan opdeles i Kohl (blyant eyeliner), flydende eyeliner, og gel eyeliner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord