Eyeliner

233 Produkter

Side
pr. side

233 Produkter

Side
pr. side

Kohl 

Kohl eyelinere eller en kohlstift er en blyant eyeliner. Disse kohl eyelinere er for det meste cremet i konsistensen. Kohl eyelinere kendetegnes også ved at de ofte er lavet i et blødt træmateriale. Det betyder også, at der skal bruges en bestemt eyeliner blyantspidser, for at træet ikke flosser. Vælg den rette kohl eyeliner og bestem udfra farve, tykkelse, om den skal være parabenefri, uden olie eller med olie, samt holdbarstiden på eyelineren efter påføring. 

Liquid eyeliner

En liqued eyeliner er en flydende eyeliner, som er våd og flydende når du påfører eyelineren, men samtidig hurtigt tørrer efter påføring. Selve penslen er ofte meget tynd, hvilket gør at du selv kan bestemme hvor tyk en streg du laver. Tryk let for en tynd streg og lidt hårdere for en tykkere streg og bliv ved indtil du når den tykkelse, som du ønsker. 
Disse flydende eyelinere har en utrolig lang holdbartid efter påføring og kan holde i alle 24 timer i døgnet. 

Vær opmærksom på at flere af disse liquid eyelinere er vandfaste og derfor anbefales det, at når du fjerner din makeup, skal du bruge en vandfast eller en olieret makeup fjerner. På denne måde fjerner du nemmest eyelineren uden at irritere øjet og vipperne.

Gel eyeliner

Den sidste i rækken som er gel eyelinere, er blevet super populære. En gel eyeliner er kendetegnet ved, at give jævne og holdbare resultater. Oftest har en gel eyeliner en meget cremet konsistens og herudover er de fleste gel eyelinere oftest vandfaste og smitter ikke af. 

Gel eyelineren påføres ved at benytte penslen som medfølger. Hvis ikke denne medfølger med produktet, så er det nødvendigt at købe en eyeliner pensel ved siden af, for at kunne lægge eyelineren optimalt. 

Er du i tvivl om hvilken eyeliner som er den rigtige for dig, så står vores kundeservice klar til at hjælpe dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.