Mascara

Mascara tilbud

Hos os har vi et super bredt udvalg af makeup til kvinder og vores produkter er altid billige. 

Markér dine vipper med en god Mascara, og gør dine øjne mere dramatiske. Opnå ekstra fylde og volume til dine øjenvipper og få en elegant...

Læs mere

334 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Makeup Makeup 6211 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

334 Produkter

Side
pr. side

Bukkede øjenvipper

For at få buede vipper anbefaler vi altid at du skal anvende en vippebukker inden du lægger mascara. Det giver øjet et vågent look, og dine vipper kommer til at synes længere.

Når du anvender en vipperbukker, kan du med fordel afslutte med en vandfast mascara, dette gør at vipperne ikke retter sig selv ud igen, da indholdet af voks er højere i en vandfast end i en almindelig.

Bukker du vipperne skal det derfor gøres på rene øjenvipper, gør det gerne af tre gange; først i øjenkrogen, derefter på midten og til sidst i kanten. På den måde får du alle hårene med. Pas på at du ikke klemmer for hårdt og sørg også for ikke at få huden fra øjenlåget med.

Mange kvinder føler sig mere attraktive med den rigtige makeup. Man behøver ikke at have meget på, finder du det helt rigtige for dig, kan du nøjes med en smule og få et naturligt samt smukt udseende.

Mascara tilbud

Hos os har vi et super bredt udvalg af makeup til kvinder og vores produkter er altid billige. 

Markér dine vipper med en god Mascara, og gør dine øjne mere dramatiske. Opnå ekstra fylde og volume til dine øjenvipper og få en elegant stil.

Når du lægger makeup, får dine øjne et ekstra åbnet og vågent udseende. Du kan lave flere forskellige effekter fx. et forførende smokey eye look.

Få fyldige øjenvipper, som ser sunde ud uden at klumpe.

Vi har mange populære mærker, som fører nogle fantastiske produkter bl.a. Max Factor, Maybelline, Loreal, Dr. Hauschka og Organic Glam.

Hvilken mascara skal jeg vælge?

Du skal altid vælge en mascara ud fra hvilke vipper du selv har. Har du korte vipper, som nemt kan komme til at klumpe, skal du vælge en smal og lille børste. En lille børste sørger for at du nemt kan fange de små hår og definere dem.

Har du lange øjenvipper som du ønsker skal have ekstra volume, skal du vælge en bred børste.

Husk også at overveje hvilken farve du skal vælge. Mascara black giver et intens udseende, og er god til dig der ønsker et opsigtsvækkende look. Er du mere til det naturlige look, så kan du i stedet anvende en brun mascara.

For at sætte prikken over i'et kan du afslutte dit look med en eyeliner, se vores store udvalg her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord