Mascara

For mange er mascaraen et must i makeuprutinen, fordi den kan gøre underværker til at frame og markere øjnene. Det er et af de mest populære produkter i makeup-pungen, og derfor også en formel, der er forsøgt forbedret gennem adskillige år.

Hvilken ...Læs mere

239 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Makeup Makeup 4826 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. XL-størrelse 2 varer
Pris
Pris
-

239 Produkter

Side
pr. side

Det her kan mascara gøre for dig

Markedet for mascaraer er kæmpe, og det kan være et overvældende udvalg at prøve at navigere igennem. For hvad er det lige, der adskiller én fra de andre? Her er et par punkter, du skal holde øje med, og som kan variere fra produkt til produkt:

Volumen

Volume mascara er specialdesignede formler, der giver vipperne et kraftigere look. Hver vippe får derved mere definition, og kan bedre ses. Med en sådan slags volume mascara får du fyldige øjenvipper, som ser sunde ud uden at klumpe. Hvis du gerne vil tilføje volumen til dine vipper, skal du desuden vælge en bred børste.

Længde

Andre typer af mascara er også fyldt med fibre og mineraler, der styrker væksten. Effekten er, at vipperne bliver strakt og gjort længere. Du kan også med fordel lede efter én med fiberbørster, der lettere klæber massen til dine vipper.

Kurve

Der kan også være varierende designs i børsten. Hvis du godt kunne tænke dig mere krøl til dine øjenvipper, skal du vælge en børste med en buet form, der oftest kan tilføjet lidt mere facon. Andre typer mascara har også specifikke formler, der kan forøge vippernes kurve og holde dem buede over længere tid.

Farve

Husk også at overveje hvilken farve du skal vælge. Mascara black giver et intens udseende, og er god til dig, der ønsker et opsigtsvækkende look. Er du mere til det naturlige look, så kan du i stedet anvende en brun mascara.

Lang holdbarhed

Når du har fundet ud af, hvilken effekt og resultat, du gerne vil have ud af mascaraen, kan du med fordel også holde øje med formler og opskrifter med stærk holdbarhed. På den måde er du sikret et stærkt look igennem mange timer af dagen.

Du kan også prioritere vandfasthed, så du ikke får mørke rande under øjnene i regnvejr. Udfordringen kan dog være at finde den bedste vandfast mascara, for det afhænger nemlig af de enkelte vippers struktur.

Bukkede øjenvipper

For at få buede vipper anbefaler vi altid, at du skal anvende en vippebukker inden du lægger mascara. Det giver øjet et vågent look, og dine vipper kommer til at synes længere.

Når du anvender en vipperbukker, kan du med fordel afslutte med en vandfast mascara, dette gør at vipperne ikke retter sig selv ud igen, da indholdet af voks er højere i en vandfast end i en almindelig.

Bukker du vipperne skal det derfor gøres på rene øjenvipper, gør det gerne af tre gange; først i øjenkrogen, derefter på midten og til sidst i kanten. På den måde får du alle hårene med. Pas på at du ikke klemmer for hårdt og sørg også for ikke at få huden fra øjenlåget med.

Mange kvinder føler sig mere attraktive med den rigtige makeup. Man behøver ikke at have meget på, finder du det helt rigtige for dig, kan du nøjes med en smule og få et naturligt samt smukt udseende.

Styl din mascara med …

Mange bruger mascara dagligt, fordi det giver øjnene et ekstra åbnet og vågent udseende. Men du kan også tilføje andet til din morgenrutine for et fuldendt look. Til mere farve og ensartet pigment i ansigtet kan f.eks. bruges foundation, pudder eller andet hudmakeup. Læberne kan du smukt friske op med mere pang, glans og farve med enten læbestift eller lipgloss fra vores make-up kategori om læber.

Endeligt kan du også gøre endnu mere ud af dine øjne, hvis du vil style dine øjenbryn eller farve dine låg med øjenskygge – her har du virkelig mulighed for at udfolde dig kreativt, for du kan lave flere forskellige effekter f.eks. et forførende smokey eye look. For at sætte prikken over i'et kan du afslutte dit look med en eyeliner. Derved kan du ikke kun gøre dine øjne mere dramatiske, men også få en elegant stil. Se vores store udvalg af øjenmakeup her på BEAUTYCOS.

Mascara tilbud hos BEAUTYCOS

Her hos BEAUTYCOS har vi et super bredt udvalg af makeup til kvinder og vores produkter er altid billige. Det samme gælder vores kæmpe sortiment, hvor vi har mange populære brands, som fører nogle fantastiske produkter fra bl.a. Max Factor, Maybelline, Loreal, Dr. Hauschka og Organic Glam. Vi har også af og til kampagner med gode mascara tilbud, hvor du kan få en rigtig fornuftig deal.

Med makeup skal man generelt være påpasselig, fordi det er et produkt, der puttes direkte i ansigtet. Derfor er det afgørende, at du finder en ordentlig mascara uden allergigivende stoffer. Hos BEAUTYCOS forhandler vi udelukkende originale varer i deres oprindelige indpakning. Så du kan trygt handle i vores webshop eller fysiske butik.

For mange er mascaraen et must i makeuprutinen, fordi den kan gøre underværker til at frame og markere øjnene. Det er et af de mest populære produkter i makeup-pungen, og derfor også en formel, der er forsøgt forbedret gennem adskillige år.

Hvilken mascara skal jeg vælge?

Du skal altid vælge en mascara ud fra hvilke vipper du selv har. Har du korte vipper, som nemt kan komme til at klumpe, skal du vælge en smal og lille børste. En lille børste sørger for at du nemt kan fange de små hår og definere dem.

Har du lange øjenvipper som du ønsker skal have ekstra volume, skal du vælge en bred børste.

Husk også at overveje hvilken farve du skal vælge. Mascara black giver et intens udseende, og er god til dig der ønsker et opsigtsvækkende look. Er du mere til det naturlige look, så kan du i stedet anvende en brun mascara.

For at sætte prikken over i'et kan du afslutte dit look med en eyeliner, se vores store udvalg her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord