Davines Alchemic Conditioner Chocolate

250 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Pris 225,00 kr Vejl. pris 270,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Davines Alchemic Conditioner - Chocolate er en farvet plejende balsam baseret på mælkeproteiner som intensiverer både farvet og naturligt hår. Med en særlig formular som trænger denne balsam dybt ind i håret, beskytter det og tilfører det fugt. denne conditioner sikrer en smuk hårharve der holder.Anvendelse af Davines Alchemic ConditionerBruges efter hårvask med Alchemic shampoo i håndklædetørt hår. Påfør en smule alchemic conditioner i håret og lad det sidde 5-8 minutter. Skyl grundigt efter med vand.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Davines Alchemic Systems Davines Normalt hår Farvet hår 250 ml Til farvet og behandlet hår Plejende Beskyttende

Beskrivelse

Davines Alchemic Conditioner - Chocolate er en farvet plejende balsam baseret på mælkeproteiner som intensiverer både farvet og naturligt hår. Med en særlig formular som trænger denne balsam dybt ind i håret, beskytter det og tilfører det fugt. denne conditioner sikrer en smuk hårharve der holder.

Anvendelse af Davines Alchemic Conditioner

Bruges efter hårvask med Alchemic shampoo i håndklædetørt hår. Påfør en smule alchemic conditioner i håret og lad det sidde 5-8 minutter. Skyl grundigt efter med vand.


Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Davines Alchemic Conditioner Chocolate
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord