Hudpleje

Velplejet hænder og negle i vinterkulden

Gå på opdagelse i BEAUTYCOS’ univers og opdag alle de lækre produkter der på et øjeblik kan forvandle dine knastørre og kedelige hænder til smukke og feminine hænder.

De fleste kan nikke genkendende til tørre og ru hænder, specielt her i den kolde tid. Huden kan blive så tør, at den i værste tilfælde sprækker. Dette er naturligvis ekstremt smertefuldt. Udover det, er risikoen for neglerødder og negle der flækker større når huden og neglene er dehydreret.

Vores hænder er vores personlige visitkort og et par velplejet hænder og negle giver bare et bedre førstehånds indtryk. Læs her, hvordan du undgår dumme vinter-hænder.

Hænder

En god start i kampen mod tørre og grå hænder er en plejende peeling. Her vil vi anbefale Depend Hand Peeling. Den fjerner døde hudceller o efterlader huden smidig og blød. Ydermere forbereder peelingen huden til de efterfølgende produkter der påføres. Peelingen er lavet til brug på hele kroppen, men ønsker man kun at bruge den i et specifikt område, som hænder eller fødder, er det også en mulighed.

Når uden er skrubbet og det grå og døde hud er væk, skal hudens fugtniveau i balance med en god håndcreme. Til hænderne ønsker de fleste, et produkt der trænger hurtigt ind, så man undgår at fedte alting ind. Skal du bruge en håndcreme til meget tørre hænder er Babor SPA Repair Hand Cream, den kan ligeledes anvendes som en håndmaske evt. til brug om natten. Ønsker du en håndcreme til tørre hænder og en lidt blødere struktur kan du bruge Babor SPA Daily Hand Cream. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden gennem-fugtet. Begge cremer kan bruges så ofte du øsnker.

babor spa handcreme + energizing peeling + shaping hand cream

Neglepleje

Hos BEAUTYCOS har vi et bredt udvalg af negle produkter og negle tilbehør. Vi har faktisk alt hvad du skal bruge for at opnå top professionelle manicure hænder.

Babor SPA Cuticle & Nail Repair er et skønt alternativt til negleolien. Du fordeler og massér en passende mængde ind på neglebåndet og på neglen en gang dagligt. Den indeholder kalcium som styrker neglen samt en masse lækre olier som fugtgiver neglebåndet og gør neglebånd og negl smidig. Er man til den klassiske negleolie er vores Babor Nail Treament Oil. Olien gør neglebåndene bløde og smidige og optimere neglenes sundhed og vækst. Du bruger en dråbe pr. negl, massér godt ind på neglen og neglebåndet. Den kan bruges 1 gang hver aften eller efter behov. Når neglebåndet er blødt og smidigt kan du forsigtig skubbe det op og klippe det døde hud af. Det skaber en støre negleplade og en flottere negl, som syner længere. Her kan du bruge

Tweezerman G.E.A.R Multi-Use Nail Tool. Den kan du udover at skubbe neglebåndet med også rengøre under neglen og file neglene med. Når det døde neglebåndet er løsnet fra neglen, skal det fjernes. Der skal du bruge en neglebåndklipper. Der har vi Tweezerman Professional Neglebåndsklipper. Alt fra Tweezerman er produceret i bedste kvalitet, og for at opnå det bedste resultat, hjælper det altid at have gode redskaber. Ønsker du en neglefil der ikke kræver den store indsats kan du vælge Scholl Velvet Smooth – Electronic Nail Care System i en glad pink farve.

babor cuticle and nail repair + treatment oil

Skønhed

Smukke negle er sunde negle, men man kan godt gøre en smule ekstra for at forskønne neglene. Afhængig af hvilket look du er til har Babor rigtig mange lækre negleprodukter. Er du til det franske udtryk findes der Babor Advanced Nail White – Classic 01 som giver en let og udjævnende effekt. Ønsker du et kraftigere pigmenteret resultat er Babor Advanced Nail White – French 02, det rigtige valg. Er du til farve på neglene, har de både røde og lyserøde nuancer.

babor neglelak