Dermalogica

Dermalogica

Dermalogica

Dette amerikanske brand er verdenskendt og bruges flittigt af kosmetologer og kosmetiker i over 50 lande. Brandets historie startede i 1983 og er en del af den moderne hudplejes evolution.

Effektiv Hudpleje

Jane Wurwand, som er stifter...

Læs mere

82 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 4 varer
  • Hudpleje Hudpleje 81 varer
  • Makeup Makeup 6 varer
  • Personlig pleje Personlig pleje 1 vare
  • Mænd Mænd 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Solfaktor

82 Produkter

Side
pr. side

Dermalogica

Dette amerikanske brand er verdenskendt og bruges flittigt af kosmetologer og kosmetiker i over 50 lande. Brandets historie startede i 1983 og er en del af den moderne hudplejes evolution.

Effektiv Hudpleje

Jane Wurwand, som er stifter af Dermalogica, opdagede igennem hendes arbejde hos The International Dermal Institute, at der ikke fandtes hudpleje produkter som passede til hendes behov og overbevisning. Jane troede nemlig på at hudens sundhed kom før skønhed. Hvilket betød at hun i samarbejde med hendes mand i 1986 udviklede produkterne, som så mange, både mænd og kvinder, den dag i dag, sværger til, og er blevet trofaste brugere af.

Produkterne er kendt for at være fri for irritationsfremkaldende ingredienser, som udtørrende alkoholer, kunstig farve, mineralsk olie, lanolin. Ydermere anvender de så mange økologiske vegetabilske ingredienser som muligt og produkterne kommer samtidig i genbrugsmateriale.

Det kan man kalde miljøbevidst hudpleje. Dermalogicas produkter er ligeledes ikke testet på dyr.

Dermalogica tilbud 

Hos BEAUTYCOS har vi et stort udvalg af Dermalogica skin care (24.000) til fantastiske priser, og når du handler hos os, kan du få leveret produkterne lige til døren.
Her er et lille udsnit af de populære produkter og serier.

Dermalogica produkter

Skin Smoothing Cream

Den "klassiske" dagcreme. Har en klassisk cremet konsistens og efterlader huden smidig hele dagen. En 24-timers creme som kan bruges både som natcreme og dagcreme.
Intense Moisture Balance – Denne creme er særligt til en hud der er ekstremt tør og fedttør. Perfekt til huden der har brug for pleje og ekstra beskyttelse.
Active Moist – Den lette fugtgivende all around crème til den fugttørre huden. Den er elsket af alle og især af mænd som ikke ønsker en fed creme. Er også super god til den yngre hud som blot mangler at holde fugtbalancen på plads.

Dermalogica Clear Start 

Denne serie er lavet specifikt til de unge og den klassiske teenage hud. Ingredienslisten er simpel og giver huden alt det der er essentielt.

Daily Microfoliant

Denne peeling er, som navnet hentyder, en peeling man kan bruge hver dag. Det er en mild ansigtspeeling som med skånsomme enzymer opløser bindingerne mellem de døde hudceller og eliminere fremtidige tilstopninger.
Den kan anvendes af alle. Både på sensitiv hud, rosecea og acne. Den er ydermer perfekt som en del af et hudplejeprogram mod hyperpigmentering og ujævn teint.
Ønsker man en kraftigere peeling eller frugtsyre produkter er dette også en mulighed hos dette brand.

Pre cleanse

En unik renseolie, som var en del af double cleanse revolutionen.
Double cleanse eller på dansk, dobbelrens går ud på at man, udover sin evt. makeupfjerner og toner, renser huden 2 gange, enten med 2 forskellige renseprodukter eller med det samme rense produkt. Her er Dermalogicas Pre cleanse effektiv og drøj. Den kan samtidig anvendes til at fjerne vandfast øjen- og læbemakeup.

Special cleansing gel

Denne klassiske rensegel er perfekt til den klassisk/kombineret eller kombineret/fedtet hud.

Dermalogica produkterne kan købes online og bestilles hjem til alle vores fysiske butikker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord