Jane Iredale

Jane Iredale

Jane Iredale laver banebrydende makeup som bryder med det makeup som vi ser mange steder i dag. De går ikke på kompromis med indholdet og kan derfor stolt præsentere en lang række produkter der alle opfylder de samme krav: Rene ingredienser, ingen ti...

Læs mere

228 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 10 varer
  • Hudpleje Hudpleje 16 varer
  • Makeup Makeup 227 varer
  • Fri fragt Fri fragt 228 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. XL-størrelse 1 vare
Pris
Pris
-
Solfaktor

228 Produkter

Side
pr. side

Jane Iredale laver banebrydende makeup som bryder med det makeup som vi ser mange steder i dag. De går ikke på kompromis med indholdet og kan derfor stolt præsentere en lang række produkter der alle opfylder de samme krav: Rene ingredienser, ingen tilsætningsstoffer, ikke dyretestet, sundt og naturligt.

Det er en lang og imponerende liste, som alle deres produkter opfylder. Det er ikke mange brands der kan præsenterer et produkt der opfylder alle disse og derfor er vi meget stolte hos BEAUTYCOS, af at være forhandlere af Jane Iredale.

Alt Jane Iredales makeup holder hele dagen og giver et sundt og naturligt look. Du kan stadig forvente en flot og smuk hud og samtidig være sikker på, at de produkter du bruger på din skånsomme hud ikke gør nogen skade. Alle Jane Iredales produkter lever op til de krav der er og mere til.

Jane Iredale mascara

Jane Iredales makeup er på forkant med alle tidens tendenser. Det gælder både deres mascara, som er udviklet til at være skånsomme for dine vipper. Her får du mascara som farver vipperne med et naturligt smukt look, så dine vipper kan være smukke og naturlige dag efter dag.

Det er ikke kun Jane Iredales mascara der er sådan. Alle Jane Iredales produkter lever op til disse krav, om det så er mascara, foundation, concealer, læbestift, BB cream, eller en af de mange andre produkter.

Jane Iredale Pudder

Jane Iredale er især kendte for deres løse pudder som fungerer både som en concealer, foundation og en pudder i en. Ydermere er du også beskyttet mod UV-stråling ved at benytte Jane Iredales løse pudder. Se hele udvalget af Jane Iredales pudder her.

Jane Iredale Warm Sienna

Den populære Warm Sienna finder du her på siden i mineralfoundation og løs mineralpudder form:
- Liquid Minerals Foundation Warm Sienna.
- Amazing Base - Warm Sienna.

Jane Iredales mineral foundation findes i mange farver, som er inddelt i kolde, varme, neutrale og globale toner. De kolde farver har en pink undertone, mens de varme farver har en gul undertone.

Husk at du altid kan ringe til vores kundeservice og få svar på dine spørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord