Hudpleje

Sådan opnår du en jævn og holdbar tan

BEAUTYCOS guider dig til en lækker tan, uden du behøver at tilbringe tid i solen. Vi fremhæver vores favoritprodukter inden for selvbrunere og bronzer samt giver fif til, hvordan du opnår lige den tan, du ønsker. Før selvbruner Inden du går i gang med at bruge din selvbruner, er det en god ide at skabe […]

BEAUTYCOS guider dig til en lækker tan, uden du behøver at tilbringe tid i solen. Vi fremhæver vores favoritprodukter inden for selvbrunere og bronzer samt giver fif til, hvordan du opnår lige den tan, du ønsker.

Før selvbruner

Inden du går i gang med at bruge din selvbruner, er det en god ide at skabe et godt grundlag, så huden er ikke er tør, da dette kan give en ujævn tan.
Sørg derfor at bruge en rig body lotion efter badet i dagene op til.
Har du brug for at barbere dig inden, anbefaler vi, at du gør det mindst 24 timer før.
Derudover er det vigtigt at eksfoliere huden, så du få fjernet døde hudceller og sørger for, at hudens overflade er glat, da dette giver en mere jævn finish. Brug en god body scrub eventuelt dagen inden, så huden er klar til selvbruner. Vær ekstra opmærksom på at få skrubbet godt på tørre områder såsom knæ og ankler.

TING DU SKAL HUSKE

PÅFØR KUN SELVBRUNER PÅ HYDRERET HUD
SKRUB HUDEN GRUNDIGT DAGEN INDEN
FORDEL SELVBRUNEREN JÆVNT PÅ KROPPEN
HUSK AT VASKE HÆNDER NÅR DU ER FÆRDIG
BYG FARVEN OP AF FLERE OMGANGE

Selvbruner sådan!

Følg disse steps, og du vil have de bedste forhold for at få en lækker tan med selvbruner.
Sørg for at kroppen er helt tør inden brug, og start med at påføre lange jævne strøg i tynde lag. Vi anbefaler at du bruger en påføringshandske , så undgår du misfarvning på hænderne.

Selvbruner step-by-step


Start med benene og arbejd selvbruneren ind med cirkulære bevægelser. Vær ekstra opmærksom på fødder og knæ. Her er det vigtigt, at produktet er jævnt og godt fordelt. Husk imellem tæerne!
Arbejd dig herefter opad langs kroppen og op mod armene.
Her starter du på ydersiden, og arbejder langsomt produktet ind mod indersiden af armene og armhulerne. Oftest er armene lysere end resten af kroppen, så derfor anbefaler vi, at du blander en smule bodylotion sammen med din selvbruner. Det samme gælder, når du skal smøre hænderne ind.
Når du er færdig med at påføre produktet, er det er en god idé at tørre knæ og albuer af med en fugtig klud samt rengøre neglene på hænder og tæer, så du ikke oplever misfarvninger.
Ønsker du en mere intens farve, er det en god ide at vente mindst 10 minutter, før du genstarter processen.
Vent 8-12 timer før du tager et brusebad og vasker overskydende farve væk.


Husk dit ansigt


Ligesom på kroppen anbefales der, at du skrubber eller peeler ansigtet inden brug af selvbruner. Husk der findes selvbrunere specielt udviklet til ansigtet, da huden her er tyndere end på kroppen.
Vær forsigtig omkring hårgrænsen, så håret ikke bliver misfarvet. Du kan med fordel påføre creme i hårgrænsen, som du efterfølgende let kan fjerne. Vær forsigtig omkring øjnene og øjenlågene, så du kun påfører et tyndt lag her.
Efterfølgende bruger du en vatpind til at fjerne eventuelt produkt, der kan sidde på brynene.

EFTER SELVBRUNER

VI ANBEFALER, AT DU VENTER MINIMUM 20-60 MINUTTER, FØR DU TAGER TØJ PÅ, ELLERS RISIKERER DU, AT FARVEN SMITTER AF PÅ TØJET OG BLIVER UJÆVN PÅ HUDEN. VÆLG MED FORDEL LØSTSIDDENDE BOMULDSTØJ, DER ER NEMT AT VASKE.
Se vores store udvalg af selvbruner fra Tan-Luxe her.