Body scrub

Bodyscrub

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi et stort udvalg af body scrub. Body scrub er til dig som ønsker at eksfoliere, rense og blødgøre huden. Find fantastiske body scrubs her på siden og gør noget ved de døde hudceller. Eksfolier ligeledes din hud til ...

Læs mere

55 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hårtype

55 Produkter

Side
pr. side

Salt body scrub

Når du skal bruge en salt body scrub, skal du påføre scrubben på fugtig og ren hud. Hvis du vil gøre noget ekstra godt for dig selv og få så meget ud af body scrubben som muligt, skal du lade huden bløde op i omkring 5-10 minutter. Derefter skal du massere scrubben ind i huden med forsigtig og roterende bevægelser.

Salt scrub er som regel lidt grovere i det end sukker scrub. Derfor er det også oplagt at bruge denne på de tørre steder på kroppen, som eksempelvis hæle, knæ og albuer. Generelt renser salt scrub porerne for giftstoffer. Men vær opmærksom på ikke at bruge saltscrub, hvis du har sår og rifter eller undgå dermed disse steder på kroppen hvor rifterne og sårene er.

En meget populær salt body scrub hos BEAUTYCOS er denne Buttery Salt Scrub fra Dirty Works. Den eksfolierer og fjerner døde hudceller effektivt og så finder du den ligeledes til en yderst billig pris.

Sugar oil scrub

Sukkerscrub er en mildere form for kroppen end salt scrub. Du kan derfor også bruge denne type scrub i ansigtet, hvis du passer på med at gnide scrubben for hårdt på huden. Sukker indholder glykolsyre, der er eksfolierende og desuden også fugtgivende.

Scrub mod appelsinhud

Mange oplever den irriterende men helt normale appelsinhud, sætte sig på sine lår, balder og mave. Navnet appelsinhud kommer sig af, at huden har nogle ujævnheder og buler, som godt kan minde lidt om strukturen på en appelsinskal.

Her er Body scrub en perfekt løsning, da det øger blodcirkulationen. Den øgede blodcirkulation vil skabe elasticitet, som gør huden mere jævn og ensartet. For den bedste effekt, skal du gerne benytte en body scrub 2 gange om ugen og gerne inden sengetid.

Australian Bodycare Body scrub

Fra det populære brand Aastralian Bodycare, har de udviklet en yderst populær Body Scrub, nemlig Tea Tree Oil body scrub. Denne indeholder ingrediensen sandeltræ nøddeskaller, som har eksfolierende egenskaber og i samspil med Tea Tree oli, bliver huden renset i dybden for urenheder og hudproblemer.

Herudover er body scrubben blødgørende og fugtgivende. Body scrubben er også meget skånsom og mild, herudover er den sulfatfri. Find pakkeløsningerne fra Australian Bodycare - Body Scrub her.

Find et større udvalg på Body scrub - Peeling. Her finder du også handsker og andet udstyr til at eksfoliere din hud.

Bodyscrub

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi et stort udvalg af body scrub. Body scrub er til dig som ønsker at eksfoliere, rense og blødgøre huden. Find fantastiske body scrubs her på siden og gør noget ved de døde hudceller. Eksfolier ligeledes din hud til det yderste, på de områder som har ekstra meget brug for det. Gør noget godt for dig selv og oprethold en sund og frisk hud.

Hvad er body scrub?

Body scrub er med til at eksfoliere din hud, hvilket giver fugt og blødgør huden. Når man bruger en body scrub, gøres huden først våd og derefter påføres scrubben, som skal fordeles på kroppen i cirkulære bevægelser. Herefter vaskes body scrubben af igen.

Alt efter hvilken type body scrub du vælger, kan du eksfoliere og rengøre huden på forskellige områder, der hvor du har brug for det. Om det til urenheder, til appelsinhud, de tørre steder som hæle, albuer og knæ mm, kan du finde body scrubs til det hele.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord